banner_8banner_9banner_6

Allmän uppgiftsskyddsförordning (BRP)

Vad är BRP?

The Allmän uppgiftsskyddsförordning (”BRP”) är en ny omfattande dataskyddslagstiftning inom EU som stärker skyddet av personuppgifter i ljuset av den snabba tekniska utvecklingen, ökad globalisering, och mer komplexa internationella flöden av personuppgifter. Den BRP ersätter EU: s nuvarande rättsliga ramen för dataskydd från 1995 (allmänt känd som ”dataskyddsdirektivet”). Dataskyddsdirektivet krävs införlivas i EU nationell rätt, vilket ledde till en fragmenterad EU: s dataskydds lag landskap. De största potentiella negativa effekterna är möjligheten att straffet för organisationer i bristande efterlevnad med BRP och erosion av konsumenternas förtroende, som kan ha bottom-line konsekvenser för organisationen.

Varje organisation resa till BRP efterlevnad är annorlunda. Det beror på, bland andra faktorer, företagsstorlek, de typer och mängd av data som den bearbetar, och dess nuvarande säkerhets- och sekretessåtgärder.

Europeiska kommissionen kräver att alla globala organisationer som bedriver verksamhet inom Europeiska unionen att följa förordningen om allmänna dataskydds (BRP) i maj 25, 2018.

LogMeOnce engagemang för BRP efterlevnad

Som vår pågående efterlevnad ansträngningar på att bygga Secure Computing programvara för våra användare, säkerhet och integritet av våra användare är på yttersta vikt och prioritet.

LogMeOnce har åtagit sig att göra nödvändiga förbättringar för att säkerställa BRP efterlevnad. LogMeOnce kommer att följa med BRP i leveransen av vår service till våra kunder. Vi har granskat BRP: s krav, och baserat på våra resultat, Vi arbetar för att göra förbättringar för våra produkter och tjänster, vår dokumentation och våra förfrågningsunderlaget för att hjälpa våra kunder att möta deras BRP efterlevnad requirements.You uppmanas att rådgöra med din organisations juridiska team för att förstå hur BRP kan gälla för din organisation.

Vem det BRP gäller?

Den BRP är relevant för alla globalt verksamma företag, inte bara de som ligger i EU. Den BRP gäller globalt varje enhet som samlar, butiker, eller behandlar personuppgifter om EU-individer, oavsett företagets läge. Det finns två klassificeringar för dessa enheter

  • Data Controllers
    En registeransvarig utövar kontroll över behandlingen av personuppgifter, och bestämmer vilka data för att samla in.
  • Dataprocessorer
    En dataprocessor verkar vid ledning av en datastyrenhet för att samla, store, bearbeta, eller ta bort personuppgifter.

LogMeOnce är en ”Data Processor” och våra företagskunder, är ”Data Controller”. Vi är Data Controller till vår konsument edition users.LogMeOnce (dataprocessorn aktivt stödja din verksamhet (datastyrenheten) I denna överensstämmelse resa.

Som företagskund, du Data Controller, du är ansvarig för att bestämma ödet för all data som samlats in, laddats upp av dig eller användare på din account.LogMeOnce kommer att följa dina instruktioner och hur man ska hantera uppgifter (inom förmågan hos den produkt). Användarna anses vara ”Data ämnen” under BRP. Registrerade har vissa rättigheter enligt lag, och LogMeOnce tillhandahåller verktyg för dig att hjälpa registrerade personer i deras utövande av sina rättigheter.

Vilka uppgifter regleras av BRP?

Den BRP reglerar organisationer samling, bearbetning, och lagring av personuppgifter i EU: s individer. Personuppgifter innehåller all information som kan kopplas till en särskild EU individ.

Den BRP definieras personuppgifter som någon information relaterad till en fysisk person eller den registrerade, som kan användas för att direkt eller indirekt identifiera personen. Det kan vara allt från ett namn, ett foto, en e-postadress, bankuppgifter, inlägg på sociala nätverk, eller en dators IP-adress, geolocation.

LogMeOnce har flera datacenter i flera regioner i Amazon Web Services(AWS) datacenter i USA. Våra EU Irland datacenter kommer att vara i drift inom en snar framtid. LogMeOnce företagsanvändare kan lagra sina data i EU datacenter. All användardata överförs och lagras inom oss datacenter tills EU datacenter är i drift.

Följande kriterier används för att bestämma uppgifter lagringsperioderna för dina personuppgifter:

  • Vi kommer att behålla dina personuppgifter så länge som din LogMeOnce konto är tillgänglig.
  • Några av de tekniska och personuppgifter kommer fortfarande att vara tillgänglig för revision och regulatoriska ändamål.

Hur LogMeOnce hjälper till att möta BRP följs för att öka din säkerhet

Med miljontals webbplats tillgänglig för användare och den typ av data som samlas in av varje det är svårt att hantera tillgång till dessa platser. Det är viktigt att ha säkerhetskontroller på plats för en säker och stark åtkomsthantering och enkel lösning. Medan BRP överensstämmelse presenterar en hel del utmaningar för en organisation, LogMeOnce Password Manager och Identity and Access Management-lösning kan bygga en stark grund för BRP efterlevnad och kan bidra till att minska risken.

LogMeOnce lösning kan konsolidera din tillgång till webbplatsen för konsumenterna och hantera användare och företags identiteter att ge en bättre insyn i dina användare, sina ansökningar och tillgång. Detta kommer att bidra till att identifiera dina personuppgifter

LogMeOnce användare kan dra nytta av dessa omfattande säkerhets- och efterlevnadsfunktioner:

Samtycke

LogMeOnce tillåter registeransvariga att hantera och följa deras användarens medgivande på ett tydligt och skiljas från andra frågor och tillhandahållas i en begriplig och lättillgänglig form, med hjälp av klart och tydligt språk.

Breach Anmälan

Under BRP, brott anmälan är obligatoriska och måste göras inom 72 timmars först ha blivit medveten om överträdelsen. Data processorer kommer också att krävas för att informera sina kunder, regulator, ”Utan oskäligt dröjsmål” efter att först bli medveten om ett dataintrång.

Rätten att få tillgång

De registrerade har rätt att få bekräftelse den registeransvarige att huruvida personuppgifter som rör dem behandlas, var och i vilket syfte. Further, styrenheten skall tillhandahålla en kopia av de personuppgifter.

Som en data Ämne, du kan komma åt, exportera eller radera data kan du också kontakta LogMeOnce stöd på support@LogMeOnce.com för ytterligare begäran. Som företagsanvändare, Du kan kontakta ditt företag administratör (Data Controller) att svara på din dataåtkomst begäran kan du också kontakta LogMeOnce stöd på support@LogMeOnce.com för ytterligare begäran.

Rätten att Forgotten

Registrerade har rätt att få den registeransvarige radera hans / hennes personuppgifter, upphöra vidare spridning av data.

LogMeOnce ger konto borttagning kapacitet och du kan även kontakta LogMeOnce stöd på support@LogMeOnce.com för ytterligare begäran.

För att radera ditt konto, logga in på ditt LogMeOnceaccount och gå till Smart Meny-> profil och du kommer att se en delete för att radera data.

Data Portabilitet

BRP introducerar uppgiftsportabilitet – rätten till en registrerad för att ta emot de personuppgifter som rör dem i en ’brukar använda och maskinläsbart format’.

LogMeOnce ger möjlighet att exportera information om användarkonton och du kan även kontakta LogMeOnce stöd på support@LogMeOnce.com för ytterligare begäran.

Att exportera ditt konto, logga in på ditt LogMeOnce konto och gå till LogMeOnce webbläsartillägg menyn och klicka på Exportera till> kan du välja lämpliga pressa alternativ för att exportera dina data.

Privacy by Design

LogMeOncehas varit arkitekten baserat på privacy by design och säkerhet i åtanke. As a “zero-knowledge” technology company, LogMeOnce vet inte en användares krypteringsnyckel eller faktiska lösenord. You are the only one who has absolute knowledge of your actual password and encryption key — only you can decrypt your account. Andra fördelar med LogMeOnce Zero-Knowledge Technology:

  • User Exclusive Access Rights
  • Browser Exclusive Password Access
  • Device Exclusive Access Rights

Kryptering händer på användarens enhet baserad på AES-256 bitars kryptering med PBKDF2 SHA-256, omfattande säkerhetskontroller finns på plats för att garantera kontosäkerhet. Användarinformationen är endast tillgänglig för användaren med giltiga åtkomst.

För närvarande LogMeOnce driver datacenter i flera regioner i hela USA. Data krypteras vid vila och under transition.LogMeOnce ytterligare resurser till stöd för BRP som anges nedan:

  • Användare och koncernledning - Förmåga att hantera (Lägg till, Redigera, Radera) användare och skapa grupper och tilldela användare och applikationer till användare och grupper.
  • Lösenord Riktlinjer - Definiera omfattande lösenordsprinciper för att anordna.
  • PasswordLess PhotoLogin – PasswordLess autentisering Använda publika och privata nyckelpar med privat nyckel säkert skyddas på användarna valv på mobila enheter för att ge flexibel och stark autentisering.
  • LogMeOnce Mugshot – Mugshot är en politik som bygger kraftfull säkerhetsfunktion som kan aktiveras eller inaktiveras baserat på företagets requirements.Snap din inkräktare foto, IP address, GPS location, datum & time stamp, och mer.
  • Omfattande Tvåfaktorsautentisering - Det ger fler säkerhetslager för att skydda din verksamhet och öka säkerheten med tvåfaktorsautentisering. LogMeOnce ger den rikaste urvalet av 2FA metoder och skyddar dina referenser med två lager av försvar.
    • • SMS-meddelande
      • Röst samtal
      • E-postmeddelande
      • Google Authenticator
      • Selfi-2FA
      • USB Token
      • X.509-certifikat
      • Säkerhetsfrågor

  • Lösenord Dialer © och Generator - Skapar säkra lösenord med starkt lösenord styrka.
  • Automatisk Password Changer - ändra lösenord automatiskt för dina webbplatser.
  • Password Scorecard – LogMeOnce Security Scorecard spårar lösenord framgångsfaktorer på fyra olika sätt: it’s essence, strength, daily usage and access activities. Dessutom, the report tells you exactly why your master password is (or isn’t) stark.
  • Kill-Pill – Skicka ett Kill-Pill, och du kan omedelbart torka bort eventuella LogMeOnce data som lagrats på det. Tillgång till LogMeOnce konto på den andra enheten kommer att nekas.
  • Audit & Compliance – With a single click, quickly get real-time charts, graphs, reports.
  • Adaptive MFA Authentication – LogMeOnce Adaptive Multi faktors autentisering (MFA) is a comprehensive, risk-based engine that enables IT administrators to define security policies on how to handle internal, external or partner connection requests. Policies are based on risk profiles and can trigger the need for additional authentication or provision a limited set of applications.
  • Risk-based Authentication – LogMeOnce riskbaserad autentisering säker förtroende för vilka anslutningar får till nätverket. LogMeOnce validerar alla anslutningar baserat på geografisk plats, IP address, time of the day and other internal risk-based rules.
  • Anti-Theft – LogMeOnce erbjuder en komplett uppsättning av stöldfunktioner:
    • • Torka: Delete all LogMeOnce data, if you know the device is stolen
      • Lås: Remotely lock your device by forcing a password
      • ring~~POS=TRUNC: Get the phone to ring at top volume, for an easy find
      • Logga ut: Remotely log out of your device, and instantly protect your data.
      • Fjärr lokalisera: Get its GPS location on a city map.
      • Riktning: Plot your device’s location and get direction on a map.
      • Visa meddelande: On your phone, display a message and help finder to get your device back to you

Hundratals Apps är förintegrerade för dig av LogmeOnce:

  • vatten
  • flickr
  • snabbt
  • blogr_0
  • twtr
  • myspace_0
  • hotml
  • Eby
  • relttc
  • sav
  • adp
  • gmail
  • CHRM
  • i
  • drop_0
  • pnc
  • gm
  • airfc
  • junpr
  • facbook0
  • evrnot
  • trötta
  • president
  • vadställe
  • LUF
  • ära
  • nfl
  • cmnap
  • Bloggar
  • tumblr
  • UMD
  • klm
  • Yaho

LogmeOnce ledningsgrupp erfarenhet omfattar:

  • reglaget nivåbild reglaget nivåbild reglaget nivåbild reglaget nivåbild reglaget nivåbild reglaget nivåbild reglaget nivåbild