Privacy

Huis - Privacy

LOGMEONCE PRIVACYBELEID

 

INGANGSDATUM: 25 mei 2018

 

PRIVACYBELEID

Uw privacy is belangrijk voor ons, en we zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dit privacybeleid legt uit hoe we uw informatie te beschermen en betreft ons gebruik van de informatie die u verstrekt wanneer u LogmeOnce gebruiken, samen met eventuele opvolger websites die we kunnen bepalen van tijd tot tijd.

Dit privacybeleid specifiek bevat onze servicevoorwaarden gepubliceerd https://www.logmeonce.com/legal/. Dit privacybeleid is van toepassing op alle LogmeOnce platform, password management oplossingen, en alle producten, Diensten, toepassingen, websites en updates daarin (de diensten"). LogmeOnce, mei, van tijd tot tijd, introduceren van nieuwe diensten. In de mate dat dit privacybeleid van toepassing op de nieuwe Services, zullen wij u op de hoogte zoals hieronder beschreven.

Door de toegang tot of anderszins te gebruiken LogmeOnce Services, gaat u akkoord met dit privacybeleid. Voor zover het in overeenstemming is met de toepasselijke wet- en regelgeving, u ook akkoord en toestemming om functies en informatie over de praktijken van de huidige en toekomstige diensten. Als je niet akkoord gaat met enig deel van dit privacybeleid van toepassing op de huidige en toekomstige diensten, je moet geen toegang of gebruik maken van de diensten.

Merk op dat sommige van onze producten zijn stand-alone producten, verzamelen slechts beperkte informatie of helemaal geen informatie. Niet elke sectie van deze Privacy Policy is van toepassing op deze producten.

ALGEMEEN

    1. LogmeOnce, in het verstrekken van de Services, overeenstemming met de bepalingen van de verordening van het Europees algemene gegevensbescherming ("Gdfri").

Door ons verzamelde persoonsgegevens

Registratie informatie

    1. Wanneer u zich aanmeldt voor een account bij ons, wij verzamelen en opslaan van informatie die specifiek identificeert, inclusief maar niet beperkt tot, uw naam, e-mailadres, en andere informatie die u kan indienen.
    2. Als u contact met ons op, kunnen we een record van die correspondentie. Als u ervoor kiest om ons te contacteren via e-mail of chat, we kunnen de inhoud van uw berichten samen met uw e-mailadres en onze antwoorden te behouden.

 

Creditcard gegevens

    1. Als u betaalt voor een LogmeOnce dienst rechtstreeks bij ons, verzamelen wij uw creditcardnummer, uiterste houdbaarheidsdatum, beveiligingscode en andere toepasselijke factuurgegevens. Wij gebruiken deze informatie om u te factureren voor diensten. LogmeOnce maakt gebruik van third-party payment processors en heeft dus slechts beperkte informatie over uw betalingsverkeer.

 

Niet-persoonlijke informatie die we verzamelen

Apparaat informatie

    1. Wanneer u LogmeOnce gebruiken, onze servers automatisch bepaalde informatie op te nemen over uw mobiele apparaten. Deze informatie kan een apparaat identifier omvatten (bijv., IMEI, UDID), abonnee-identificatie (bijv., IMSI), toestelnaam, mobiele telefoonnummer, apparaattype en de fabrikant, exploitatie type en de versie systeem, draadloze carrier / operator, netwerktype, land van oorsprong, locatie informatie, internet Protocol ("IK P") adres, en de data en tijden van uw aanvragen. Wij gebruiken deze informatie om onze diensten te verlenen, en ondersteuning indien nodig, en de-geïdentificeerde of geaggregeerde informatie over onze gebruikers te creëren. Bijvoorbeeld, het verzamelen van uw apparaat telefoonnummer maakt de dienst contact op met uw telefoon via SMS wanneer u uw telefoon kunnen vinden uit de LogmeOnce web Services.

Social Media Kenmerken

    1. Onze website bevat social media functies ("Kenmerken"), net als de Facebook-raden knop of interactieve mini-programma's die worden uitgevoerd op onze site. Als u deze functies gebruikt, zullen zij uw IP-adres, die pagina die u bezoekt op onze site, en stel een cookie om de functie goed te laten functioneren in te schakelen. Functies kunnen worden gehost door een derde partij of direct gehost op onze site. Uw interactie met deze functies worden beheerst door het privacybeleid van het bedrijf dat de Feature, niet door ons privacybeleid.

Uw gebruik van LogmeOnce Services

    1. We maken gebruik van analytics software, zodat we de functies en bruikbaarheid van de diensten kunnen verbeteren. Deze software kan analyseren van informatie, zoals hoe vaak u de Services gebruikt, de gebeurtenissen die zich voordoen binnen de Diensten, en waar de Services is gedownload. We kunnen deze informatie ook gebruiken om u te laten zien relevante content en suggesties doen voor nieuwe features, producten en diensten die het gebruik van LogmeOnce kan verbeteren. We hebben niet de informatie die we op te slaan binnen de analytics software om alle persoonlijk identificeerbare informatie die u binnen de mobiele app indienen koppelen.

Uw gebruik van LogmeOnce website en e-mails

    1. We maken gebruik van analytics services te meten hoe mensen onze website en e-mails te gebruiken, zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren en zorgen voor meer relevante content aan u. Analytics services kunnen werken door het inbedden van onzichtbare afbeeldingen die worden geassocieerd met unieke identifiers op onze site, door het gebruik van cookies of andere lokale opslag apparaat of door het gebruik van web beacons, web bugs, clear gifs, en soortgelijke traceertechnieken.

locatie informatie

    1. Sommige functies bieden wij beter werken als we weten wat u zich in. LogmeOnce kan locatie informatie te verzamelen op twee manieren. We kunnen het direct ontvangen van uw mobiele apparaat, of, in sommige situaties, kunnen we de locatiegegevens van mobiele toren of Wi-Fi-hotspot informatie ontvangen. We kunnen third-party service providers te gebruiken om die informatie in bruikbare locatie-informatie te vertalen.

Overige informatie u aan ons

    1. Voor zover u onze website of diensten op vrijwillige basis te gebruiken om ons te voorzien van andere informatie, mogen wij deze informatie verzamelen en gebruiken voor de doeleinden waarvoor u dergelijke informatie verstrekt, of anders is bepaald in dit privacybeleid. We verzamelen ook informatie beschreven in de volgende paragraaf.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

    1. We gebruiken de informatie die wij van u om onze diensten aan u te leveren. In aanvulling op deze, kunnen wij de informatie gebruiken voor een of meer van de volgende doeleinden:

een) Om informatie aan u te leveren die u van ons met betrekking tot onze producten of diensten.
b) Om u te informeren over eventuele wijzigingen op onze website, diensten of goederen en producten.
c) Om onze website te verbeteren.
d) Om de klantenservice te verbeteren.
e) Om transacties te verwerken.

    1. We kunnen de niet-persoonlijke informatie uitsluitend gebruiken om onze producten te verbeteren en om aangepaste diensten of technologieën aan u te leveren.
    2. We zullen nooit verhuren, verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens aan derden, tenzij je vragen en ermee instemmen. Uw informatie, openbare of particuliere, zal niet worden verkocht, uitgewisseld, overgebracht, of aan een ander bedrijf om welke reden dan ook, zonder uw toestemming, anders dan voor de uitdrukkelijke doeleinden vermeld in dit beleid.

Partners en leveranciers

    1. Wij de overdracht van informatie aan leveranciers, dienstverleners, en andere partners die wereldwijd steunen onze, zoals het verstrekken van technische infrastructuur services, te analyseren hoe onze diensten worden gebruikt, meten van de effectiviteit van advertenties en diensten, het bieden van klantenservice, faciliterende betalingen, of het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en enquêtes. Deze partners moeten zich houden aan strikte geheimhouding verplicht op een manier die in overeenstemming is met dit privacybeleid en de afspraken die we aangaan met hen.

dienst Deelname

    1. We kunnen de informatie die wij van u verzamelen gebruiken om u toelaten om deel te nemen aan de activiteiten van de Website waarvoor de informatie wordt verzameld, inclusief, maar niet gelimiteerd tot, om de inhoud te verbeteren, aanpassen van de inhoud en / of lay-out van onze pagina voor elke individuele bezoeker, van de gebruikers over updates op de hoogte, en voor onze interne database met contactpersonen doeleinden. In sommige gevallen, kunnen wij u verbinding kan maken van gegevens die u al via een andere dienst hebt verstrekt (bijv., Google, Facebook, Twitter of Paypal).
    2. Als we de ontwikkeling van dit soort verbinding, we niet lokaal opslaan of verwerken van een van uw gegevens; liever, we verbinden de service van derden rechtstreeks bij de dienst die u toegang, die wordt gehost via een derde partij waarmee wij geen, of beperkt, contact. Sommige van onze diensten kunnen e-commerce oplossingen die u online in staat te stellen de aankoop goederen en diensten te leveren. Hoewel we de ontwikkeling van de wijze waarop financiële gegevens kunnen worden verzameld uit deze diensten, we do not store or process any information from your financial transactions.

Statistical Analysis

    1. We may perform statistical, demographic and marketing analysis regarding users and their patterns in using the Website. We use this information for analytical purposes, the results of which we may offer in aggregated, anonymous form to our clients. We may use cookies in service to estimate the total reach of an advertising campaign, control the delivery of certain content and generally improve your online experience with respect to the Website and the service we provide. We may use aggregate information for any purpose, including for marketing purposes.

Communications

    1. We may send email to the email address you provide to us to verify your account and for informational and operational purposes, such as account management, customer service, or system maintenance.
    2. We use return email addresses to answer the email we receive for tech support, customer service, tell-a-friend, email updates. Such addresses are not used for any other purpose and are not shared with outside parties.

Marketing

    1. We may use your Personal Information to facilitate transmittal of information that may be useful, relevant, valuable or otherwise of interest to you. We use the information we have to improve our advertising and measurement systems so we can show you relevant ads on and off our Website and measure its effectiveness and reach of ads. We do not rent, verkopen, or share Personal Information about you with other people or non-affiliated companies for their direct marketing purposes.

Aggregate Data

    1. We kunnen anonimiseren en geaggregeerde gegevens die zijn verzameld met betrekking tot het gebruik en de werking van ons systeem door onze verschillende gebruikers. Dergelijke geaggregeerde statistische gegevens zullen onze eigendom zijn. We kunnen deze informatie aan anderen bekend te maken, maar niet in een vorm die u persoonlijk identificeert.

Openbaarmaking met uw toestemming

    1. We kunnen uw persoonlijke informatie delen met derden wanneer wij uw toestemming hebben om dit te doen.

COOKIE BELEID

Soorten Cookies

    1. Net als veel andere online diensten, we maken gebruik van cookies en andere hulpmiddelen voor het verzamelen en analyseren van informatie over u en uw gebruik van onze producten en diensten. We maken ook gebruik van deze technologieën om content te leveren voor relevante LogmeOnce producten en diensten. Cookies zijn kleine bestanden die we opslaan op uw computer of apparaat.

Hoe gebruiken we cookies

    1. We maken gebruik van “session” cookies om u aangemeld terwijl je gebruik van onze diensten, om beter te begrijpen hoe u met onze diensten, en het totale gebruik op en webverkeer informatie over onze dienstverlening te bewaken. Session cookies verdwijnen als je uitlogt en sluit uw browser.
    2. We gebruiken ook “permanente” cookies om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze diensten. U kunt permanente cookies blijven op uw computer voor een langere periode dan session cookies doen.
    3. We hebben ook “analytische” cookies gebruiken. Ze stellen ons in staat om te herkennen en tellen van het aantal bezoekers en om te zien hoe bezoekers bewegen onze diensten en hoe ze hen met behulp van. Dit helpt ons om de manier waarop onze website werkt verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers vinden wat ze snel nodig hebben. Tenslotte, kunnen we andere standaard technologieën te gebruiken, zoals web beacons, web bugs, clear gifs, en lokale opslag, analyseren, verzamelen en geaggregeerde gegevens over uw gebruik van onze producten en diensten.

Cookies van derden

    1. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat third-party cookies die wij gebruiken op onze website en diensten. Hier is een lijst van de third-party cookies die we op dit moment gebruiken. Als we het ontwikkelen en verbeteren van onze diensten, kunnen we gebruik maken van andere derde partijen die niet hieronder worden vermeld.
        ● Google Analytics - Deze cookies stellen ons in staat om te zien hoe u onze website en mobiele diensten te gebruiken, zodat wij uw ervaring kunnen verbeteren. We raden u aan het lezen

Privacybeleid van Google.

      • Als u niet wilt dat gegevens die zijn gerapporteerd door Google Analytics, Google laat u toe om uit te kiezen bij het installeren van de

Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

      • ● Google AdWords – These cookies allow our vendors to serve ads based on your past visits to our sites and for remarketing purposes. Google may use this cookie and other tracking technology to show you our ads across the internet. Google permits you to opt out of Google’s use of these cookies by visiting Google’s

Ads Settings.

      • ● Zendesk – These cookies allow our vendor to provide best support and chat services so that we can improve your experience.
      • ● WebEx – These cookies allow our vendor to provide best experience for online meeting service.
      • ● Lucky Orange – These cookies allow us to see how you use our website and our Services so that we can improve your experience.
      • ● Crazy Egg – These cookies allow us to see how you use our website and our Services so that we can improve your experience.
      • ● Refersion – These cookies allow us to provide sales analytics.
      • ● Clicky – These cookies allow us to see how you use our website and our Services so that we can improve your experience.
      • ● Social Media Features – Our website includes social media features, net als de Facebook-raden knop of interactieve mini-programma's die worden uitgevoerd op onze site. Als u deze functies gebruikt, zullen zij uw IP-adres, die pagina die u bezoekt op onze site, and set a cookie to enable the feature to function properly. Functies kunnen worden gehost door een derde partij of direct gehost op onze site. Your interactions with these features are governed by the privacy policy of the company providing the feature, not by this Privacy Policy.
    1. Most Internet browsers automatically accept cookies, but some browsers may permit you to change your settings or use third-party tools to disable cookies or to prompt you before accepting cookies from the websites you visit. These browsers or other third party tools may also permit you to delete cookies you already have. Please be aware that some parts of our services may not work for you if you delete or disable cookies.

SECURITY

    1. LogmeOnce is a security company, and securing your data is important to us. LogmeOnce uses commercially reasonable physical, managerial, and technical safeguards. Bijvoorbeeld, we use a combination of firewalls, authentication, physical security, and other safeguards to protect your account and your data. When you enter sensitive information (such as credit card number or location based information) on our website, within the LogmeOnce app, or in our order forms, we encrypt the transmission of that information using secure additional layer of security using AES 256. We also perform third-party penetration tests to harden our systems from attack.
    2. Because no method of transmission over the Internet or method of electronic storage is 100% beveiligen, we cannot ensure or warrant the security of any information, data or content that LogmeOnce receives on your behalf to operate the LogmeOnce services, or that you transmit to LogmeOnce. All such receipt or transmission of your information is at your own risk. We cannot guarantee that such information will not be accessed, disclosed, altered, or destroyed by breach of any of our physical, technical, or managerial safeguards.
    3. If LogmeOnce learns of a security breach, we will notify you electronically so that you can take appropriate protective steps. LogmeOnce will also post a notice on the LogmeOnce services if a security breach occurs. Depending on where you live, you may have a legal right to receive notice of a security breach in writing.

ENFORCEMENT

    1. We take reasonable precautions to protect personally identifiable information in our possession from loss, misuse and unauthorized access, disclosure, alteration and destruction, and we conduct compliance audits of its relevant privacy practices to verify adherence to this Privacy Policy. We try to keep the information we collect from you as current as possible, en we stappen ondernemen om de veiligheid van uw persoonlijk identificeerbare informatie te handhaven en onrechtmatige toegang tot deze door degenen die niet over een legitieme behoefte aan dit te voorkomen. Daartoe, we periodiek onze veiligheidsmaatregelen. We kunnen niet garanderen, in elke omstandigheid, de beveiliging van de persoonsgegevens die u aanlevert. Alle inkomende versleutelde informatie wordt via onze firewall, die dient als een poortwachter voor ons systeem. Alleen gegevens die de juiste vergunning is toegestaan ​​voorbij de firewall. Pogingen om de firewall passeren worden voortdurend gecontroleerd op verdachte activiteiten.

Opslaan van de informatie

    1. We bewaren gegevens voor zo lang als het nodig is om producten en diensten aan u en anderen, waaronder die hierboven beschreven. Information associated with your account will be kept until your account is deleted, unless we no longer need the data to provide products and services.
    2. Your identifiable information is kept secure. Only authorized employees, agents and contractors (who have agreed to keep information secure and confidential) have access to this information. We limit access to personal information about you to employees who we believe reasonably need to come into contact with that information to provide products or services to you or in order to do their jobs.

DATA RETENTION POLICY

    1. Our policy is to retain personally identifiable information only as long as reasonably necessary to provide our products and services to you and others or as otherwise required for legal compliance purposes. We may delete your data if your account is inactive and as otherwise provided in our Terms of Service.
    2. If you have specifically requested for an earlier deletion of your Data, we shall fulfil such request within one month of receipt of such request.
    3. We will retain and use information as necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes, and enforce our agreements as follows.

DISCLOSING AND SHARING THE INFORMATION

    1. We will not disclose your personal information to any other party other than in accordance with this policy and in the circumstances detailed below:

Transfers

    1. We will obtain assurances from our affiliates that they will safeguard personally identifiable information consistently with this Privacy Policy. If we learn that an affiliate is using or disclosing personally identifiable information in a manner contrary to this Privacy Policy, we will take steps to prevent or stop the use or disclosure. Transfers of information permitted under this notice, either to third parties or amongst us and our affiliates, may include the transfer of data from one jurisdiction to another.

Social Networks and Other Websites

    1. The Website may allow you to post information to social networks and other websites. We do not share your information with them unless you direct the Website to share it. Their use of the information will be governed by their privacy policies, and we do not control their use of the shared data.

Legal Requests

    1. We cooperate with law enforcement inquiries as well as other third parties to enforce laws on intellectual property, fraude, theft, harassment, among others. We reserve the right to disclose your information when required by law. We can, and you authorize us to, disclose any information about you, if we believe in good faith that such disclosure is necessary to comply with relevant laws or to respond to subpoenas or warrants served on us, protect or defend our rights or property or the rights or property of other users of our Website or the rights or property of third parties, to assist in an investigation or to respond to an emergency that poses a threat to the safety of users or third parties.

Related Companies

    1. We currently do not have a parent company, any subsidiary, joint ventures or other companies under a common control, but we may in the future. In such event, we may share some or all of your personal information with these related companies, in which case we will require our related companies to honor this Privacy Policy.

Merger, Sale, or Other Asset Transfers

    1. If we are involved in a merger, acquisition, financing due diligence, reorganization, bankruptcy, receivership, sale of company assets, or transition of service to another provider, your information may be sold or transferred as part of such a transaction as permitted by law and/or contract. We will post an announcement about such on the Website. Echter, we cannot control how such entities may use or disclose such information.

THIRD PARTY SERVICES AND WEBSITES

    1. LogmeOnce contains links to other websites. Wanneer u klikt op een van deze links, je weggaat LogmeOnce en ga ergens anders. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor misbruik van informatie door een website controller waarop we koppelingen. Wij raden u aan de privacyverklaringen van deze gelinkte sites te lezen, die kan afwijken van ons.
    2. Daarnaast, als je gebruik maken van een aanbod van een van onze partners, je kan informatie verstrekken rechtstreeks naar die partner. Wij raden u aan de privacyverklaringen van deze partners, als wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy-praktijken van deze partners of gelinkte sites.

BLOG EN DE GEMEENSCHAP FORUM

    1. Als u reageren op ons blog of andere openbare forums, u dient zich ervan bewust dat alle informatie die u kunt daar te lezen, verzamelde, of gebruikt worden door andere gebruikers van deze blogs, and could be used to send you unsolicited messages. We are not responsible for the information you choose to submit in these blogs or for any content you receive as a result of sharing such information.
    2. To request removal of your personal information from our blog or community forum, contact us at support@LogmeOnce.com. If we are not able to remove your personal information, we will let you know why.
      RIGHT TO ACCESS
    3. We will provide you reasonable access to personally identifiable information that you provide through the Services and the reasonable ability to review and correct it, as applicable, to the extent providing such access and means to review and correct are not outweighed, in our sole discretion, by the burden of providing of it, or are otherwise impracticable for any reason.
    4. To protect your privacy and security, we will also take reasonable steps to verify your identity before granting access or making corrections.
    5. We will provide you reasonable access to personally identifiable information that you provide through the Website and the reasonable ability to review and correct it, as applicable, to the extent providing such access and means to review and correct:
      een) are not outweighed, in our sole discretion, by the burden of providing of it; of
      b) are otherwise impracticable for any reason.
    6. At any time, you may later review or update the personal information we have collected online from you by contacting us at:support@LogmeOnce.com.

RIGHT TO WITHDRAW CONSENT

    1. At any time, you may legitimately object to the processing of your Personal Data, except if otherwise provided by applicable law. You may decline to share certain Personal Data with us, In dat geval kunnen we niet in staat om u te bieden een aantal van de functies en functionaliteit van de Services.
    2. U kunt actualiseren, correct, of verwijderen van uw account gegevens en voorkeuren op elk gewenst moment toegang tot auccount instellingen op de Services. Als u gebruik wilt maken of te wijzigen enige andere persoonlijke gegevens die wij over u, of op het verzoek dat we alle informatie over u te verwijderen die we hebben verkregen uit een Integrated Service, kunt u contact met ons op support@LogmeOnce.com. Houd er rekening mee dat, terwijl de wijzigingen die u zal worden weerspiegeld in actieve gebruiker databases direct of binnen een redelijke termijn, kunnen we alle informatie die u voor back-ups behouden, archivering, bestrijding van fraude en misbruik, analytics, tevredenheid van de wettelijke verplichtingen, of waar we anderszins redelijkerwijs van mening dat we een legitieme reden om dit te doen.
    3. We zullen echter behoudt uw gegevens die nodig zijn voor de administratieve en transactionele communicatie, inclusief maar niet beperkt tot, ontvangst en bevestiging van de betaling, aankondiging van het abonnement verlopen komen als gevolg van, verandert voorbehoud van, Privacybeleid, abonnementen, vergoedingen, prijzen, enz.

Plaats

    1. Wanneer u locatiegegevens verwijderen via uw account dashboard op LogmeOnce.com, Het is de-geïdentificeerde op onze Services productiesystemen.

EMAIL PRIVACYBELEID

    1. Als u wenst te abonneren op onze updates, vragen we alleen om uw naam en e-mailadres.
    2. Wij mogen kunt u bekijken en instellingen met betrekking tot de aard en de frequentie van promotionele uitingen aan te passen dat u van ons ontvangt in Account-functionaliteit op de Services. U kunt opt-out van het ontvangen van commerciële e-mail van ons, en alle andere promotionele communicatie die wij kunnen zenden zal van tijd tot tijd door het aanpassen van uw Accountinstellingen, door het volgen van de instructies in de e-mail, door het verzenden van uw verzoek aan ons per e-mail op support@LogmeOnce.com.
    3. Houd er rekening mee dat als u kiest voor het ontvangen van commerciële e-mail van ons of de aard of de frequentie van promotionele communicatie die u ontvangt van ons op een andere manier aan te passen, Het kan tot tien werkdagen voor ons om uw aanvraag te verwerken, en je kan promotionele communicatie van ons te ontvangen die u hebt gekozen-uit in die periode.
    4. Daarnaast, zelfs nadat u opt-out van het ontvangen van commerciële boodschappen van ons, blijft u administratieve berichten ontvangen van ons met betrekking tot de Services.

Internationale doorgifte van gegevens

    1. Informatie die we kunnen verzamelen worden opgeslagen en verwerkt in en overgedragen tussen elk van de landen waarin we actief zijn om ons in staat te stellen de informatie te gebruiken in overeenstemming met dit privacybeleid.
    2. Als u in de Europese Unie, informatie die u kan worden overgedragen aan landen, welke wetten inzake gegevensbescherming zijn voldoende, maar anders dan die van kracht zijn in de Europese Unie.

Contact met u met de door u verstrekte

    1. Door het verstrekken van uw contactgegevens aan ons, u uitdrukkelijk toestemming om e-mails van ons te ontvangen. We kunnen e-mail gebruiken om te communiceren met u, het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd of informatie over andere producten of diensten ontwikkelen of die door ons of onze klanten te sturen. Wij zullen uw e-mail adres niet geven aan een andere partij om hun producten of diensten rechtstreeks aan u te bevorderen.
    2. We kunnen u e-mail berichten over de diensten te sturen.
    3. Wanneer u e-mails openen van ons, kunnen we een bevestiging van ons te laten weten dat u de e-mail geopend ontvangen, als uw computer ondersteunt deze mogelijkheden. We kunnen ook bijhouden wat e-mails sturen wij u en welke e-mails houden u kan worden ontvangen van onze dochterondernemingen en gelieerde.

CAN-SPAM ACT VAN 2003

    1. We zullen niet sturen u marketing berichten als u hebt gekozen uit hen. U kunt zich afmelden van e-mail of andere communicatiemiddelen te allen tijde door het sturen van een e-mail naar support@LogmeOnce.com. We zullen niet delen, verkopen, huur, swap of toestemming te geven om uw e-mailadres te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder uw toestemming.
    2. Houd er rekening mee dat er een korte vertraging tussen het moment dat u uw verzoek indienen bij zou kunnen zijn “opt-out” en wanneer het wordt verwerkt en terug te vinden in onze systemen. Overeenkomstig, u kunt nog steeds de communicatie van ons te ontvangen voor een beperkte tijd nadat u zich uitschrijven. Wij waarderen uw geduld.

Speciale aantekening over KINDEREN

    1. Onze diensten zijn niet bedoeld voor kinderen of minderjarigen onder de leeftijd van 13 jaar zonder de toestemming van een ouder of voogd. We hebben niet bewust vragen of verzamelen van of over kinderen onder de leeftijd van 13 jaar. Kinderen onder deze leeftijd mag LogmeOnce niet gebruiken voor elke individuele identificeerbare informatie te verstrekken over zichzelf zonder toestemming van en direct toezicht van hun ouders of wettelijke voogden.
    2. Als u van mening dat een kind persoonlijk identificeerbare informatie op of via de Services zonder de toestemming en toezicht van een ouder of voogd heeft ingediend, neem dan contact met ons, dat we passende maatregelen kan nemen.

Wijzigingen en updates.

    1. Bezoek deze pagina regelmatig om te verblijven op de hoogte van eventuele wijzigingen in dit beleid, die wij van tijd tot tijd. Als we wijzigen van de Policy, zullen we deze toegankelijk via de Diensten, en moeten de datum van de laatste revisie. Elk materiaal wijzigingen zullen gepubliceerd worden op deze diensten en zal in werking treden 30 dagen na hun detachering.
    2. In het geval dat de wijzigingen uw rechten of plichten wezenlijk veranderen hieronder, we zullen redelijke inspanningen verrichten om u op de hoogte van de wijziging door te voeren. Bijvoorbeeld, kunnen we een bericht sturen naar uw e-mailadres, als we een bestand, of het genereren van een pop-up of een soortgelijke melding wanneer u toegang tot de diensten voor de eerste keer na een dergelijk materiaal wijzigingen worden aangebracht. Als u de wijzigingen niet schriftelijk te weigeren voordat ze van kracht worden, Dit zal betekenen dat u hebt ingestemd met de Privacy Policy als veranderd. Uw voortdurend gebruik van de Diensten nadat het herziene beleid van kracht is geworden geeft aan dat u hebt gelezen, begrepen en overeengekomen om de huidige versie van de Policy.

juridische geschillen

    1. Indien een geschil ontstaat tussen u en ons, ons doel is om u te voorzien van een neutrale en kosten-effectieve manier van direct het geschil oplossen. Overeenkomstig, u en wij zijn het eens dat we een vordering of op de wet of het eigen vermogen dat voortvloeit uit dit Privacybeleid en de Diensten op te lossen. Voordat toevlucht te nemen tot deze alternatieven, raden we u aan eerst contact met ons rechtstreeks naar een oplossing te zoeken sluiten met ons. We zullen redelijke verzoeken overwegen om het geschil door middel van alternatieve procedures op te lossen, zoals bemiddeling of arbitrage, als alternatief voor rechtszaken.

Toepasselijk recht en jurisdictie

    1. Dit privacybeleid en onze wettelijke verplichtingen hieronder zijn onderworpen aan de wetten van de staat Virginia, VS., ongeacht uw locatie. U stemt hierbij de exclusieve bevoegdheid van en locatie in de federale en nationale rechtbanken in de staat Virginia, VS., in dat alle geschillen die voortkomen uit of in verband met de Services.
    2. Als u een bezoek van een andere regio met wetten voor het verzamelen en gebruiken, Houd er rekening mee dat u akkoord met de overdracht van uw gegevens naar de Verenigde Staten en wereldwijd verwerken. Door het verstrekken van uw gegevens geeft u toestemming voor elke overdracht en verwerking in overeenstemming met dit privacybeleid.

Contact met ons opnemen

    1. Aarzel dan niet om ons te contacteren met betrekking tot aangelegenheden met betrekking tot dit privacybeleid door middel van support@LogmeOnce.com.

LogmeOnce
2010 corporate Ridge, Suite 700,
McLean, Virginia 22102, VS.
(The Washington, D.C. grootstedelijk gebied)
Telefoon: 1-800-935-4619
Fax: (866)732-0324