banner_8banner_9banner_6

LOGMEONCE PRIVAATSUSEESKIRJAD

 

JÕUSTUMISKUUPÄEV: 25. mai 2018

 

PRIVACY POLICY

 
Teie privaatsus on meile oluline, ja me oleme võtnud endale kohustuse kaitsta teie privaatsust. Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas me kaitsta oma andmeid ja reguleerib meie kasutada teavet, mida te, kui te kasutate LogmeOnce, koos mis tahes järgneva veebilehed, et me võime määrata aeg-ajalt.

Käesolev privaatsuspoliitika konkreetselt sisaldab meie Terms of Service avaldada https://www.logmeonce.com/legal/. Käesolev privaatsuspoliitika kehtib kõigi LogmeOnce platvorm, parooli juhtimise lahendusi, kõik tooted, services, rakendused, veebilehed ja uuendused selles ("Teenused"). LogmeOnce, võib, aeg-ajalt, uusi teenuseid. Sel määral, et see privaatsuspoliitika kehtib uutele Teenused, Teavitame teid, nagu allpool kirjeldatud.

Sisenedes või muul viisil kasutades LogmeOnce Teenused, Te nõustute seda Privaatsus. Niipalju kui see on kooskõlas kehtivate seaduste ja määruste, sa ka oma nõusoleku funktsioone ja tegevust informatsiooni praeguste ja tulevaste Teenused. Kui te ei nõustu osa käesoleva Privaatsus mida kohaldatakse praegustele ja tulevastele Teenused, sa ei tohi pääseda või kasutada Teenused.

Pange tähele, et mõned meie tooted on standalone toodete, koguda ainult piiratud informatsiooni või mingit teavet. Mitte iga osa selles Privaatsus kohaldatakse nende toodete.

 
GENERAL

  1. LogmeOnce, teenuste osutamisel, vastavad sätted Euroopa isikuandmete kaitse määruse ("GDPR").
  2.  
    ISIKLIK teavet me kogume

    Registration Information

  3. Kui logite meil konto, me koguda ja salvestada teavet, mis spetsiifiliselt tuvastab teie, including but not limited to, Sinu nimi, e-posti aadress, ja muud andmed, mida võib esitada.
  4. Kui te meiega, võime pidada arvestust, et kirjavahetus. Kui soovite meiega ühendust võtta e-posti teel või chat, võime säilitada teie sõnumite sisu koos oma e-posti aadress ja meie vastused.
  5.  

    Krediitkaardi andmed

  6. Kui maksate LogmeOnce teenust otse meilt, kogume oma krediitkaardi number, aegumistähtaeg, turvakoodi ja muude kohaldatavate arveldusteave. Me kasutame seda teavet teie arve teenuste. LogmeOnce kasutab kolmanda osapoole tasumise töötleja ja seetõttu on ainult piiratud teavet oma maksetehingute.
  7.  

    Mitteisiklikku teavet me kogume

    seadme teave

  8. When you use LogmeOnce, salvestavad meie serverid automaatselt teatud teavet teie mobiilseadmete. See teave võib hõlmata tunnuse (näiteks, IMEI, UDID), abonendiidentifikaatorit (näiteks, IMSI), seadme nimi, Mobiiltelefoni number, seadme tüüp ja tootja, operatsioonisüsteemi tüüp ja versioon, traadita vedaja / operaator, võrgu tüüp, päritoluriik, asukohateavet, interneti protokoll ("IP") address, ja kuupäevad ja kellaajad oma taotlused. Me kasutame seda teavet meie teenuste, ja vajadusel toetada, ning luua de-identifitseeritud või kokku teavet meie kasutajatele. Näiteks, kogumise seadme telefoninumber võimaldab teenust võtke ühendust telefoni teel SMS kui oma telefoni leida alates LogmeOnce veebiteenused.
  9.  
    Sotsiaalmeediafunktsioonide

  10. Meie veebileht sisaldab sotsiaalse meedia funktsioonid ("Omadused"), nagu Facebook soovitada nuppu või mini interaktiivsed programmid, mis töötavad meie saidi. Kui te kasutate neid funktsioone, nad koguvad oma IP-aadress, millist lehte külastavad meie veebilehel, ja küpsise funktsiooni lubada toimida. Omadused võib pidada kolmanda isiku poolt või võõrustas otse meie saidi. Teie kokkupuude nende omadused reguleerib privaatsuspoliitika andva äriühingu Feature, mitte meie Privaatsus.
  11.  
    Teiepoolne LogmeOnce Teenused

  12. Me kasutame analüüsi tarkvara, nii et me saame parandada omadusi ja kasutatavust Teenused. See tarkvara võib analüüsida teavet, nagu kui tihti te kasutate Teenuseid, sündmused, mis toimuvad teenuste, ja kus teenused on alla laaditud. Me võime kasutada ka sellist teavet, et näidata teile asjakohast sisu ja soovitage uusi funktsioone, toodete ja teenuste, mida saab parandada oma kasutamise LogmeOnce. Me ei seosta teavet me salvestada jooksul analytics tarkvara mis tahes isikuandmeid saadate jooksul mobiilirakendus.
  13.  
    Teiepoolne LogmeOnce Koduleht ja kirjad

  14. Me kasutame analüüsimisteenustele mõõta, kuidas inimesed kasutavad meie kodulehel ja e-kirju, et saaksime parandada meie toodete ja teenuste ning pakkuda rohkem asjakohast sisu teile. Analytics teenused võivad töötada kinnistades nähtamatu pilte, mis on seotud kordumatute tunnuste meie lehel, kasutades küpsiseid või muud kohalikud seadme mäluruumi või kasutades veebimajakate, piilojäljitteet, gifid, jms jälgimise tehnoloogiad.
  15.  
    Asukoht Informatsioon

  16. Mõned funktsioonid pakume tööd paremini, kui me teame, mida piirkonniti. LogmeOnce võib koguda asukoha kohta kahel viisil. Me võime saada see otse oma mobiilseadme, või, teatud olukordades, me saaksime asukoha andmeid mobiilimasti või Wi-Fi hotspot teave. Me võime kasutada kolmanda osapoole teenusepakkujad tõlkida selle teabe kasutatavaks asukoha kohta.
  17.  
    Muu teave meile anda

  18. Sel määral kasutada meie veebilehe või teenuste vabatahtlikult anda meile mis tahes muud teavet, võime koguda sellist teavet ja kasutada seda eesmärgil, mille jaoks te sellise teabe, või muul käesolevas Privaatsus. Kogume ka kirjeldatud järgmises osas.
  19.  
    Informatsiooni kasutamine

  20. Kasutame seda teavet, et me kogume teilt pakkuda oma teenuseid teile. Lisaks sellele, võime kasutada informatsiooni ühe või mitme järgmise eesmärkidel:
  21. a) Anda teavet, et teil taotleda meilt seotud meie tooteid või teenuseid.
    b) Teile teatada kõigist muudatustest meie kodulehel, teenuste või kaupade ja toodete.
    c) Parandada meie kodulehel.
    d) Et parandada klienditeenindust.
    e) Töödelda tehingute.

  22. Me võime kasutada mitte-isikuandmeid üksnes parandada meie toodete ja pakkuda kohandatud teenuseid või tehnoloogiaid teile.
  23. Me ei rent, müüa või anda oma isiklikke andmeid kolmandatele isikutele, Kui te ei taotle ja on sellega nõus. Your information, kas avalik või eraõiguslik, ei müüda, vahetatud, üle, või antud muu firma mingil põhjusel, ilma teie nõusolekuta, va selgesõnalise eesmärkide täitmisel poliitika.
  24.  
    Partnerid ja Providers

  25. Me teavet edastada müüjad, teenusepakkujad, ja teiste partneritega, kes maailmas toetada meie äri, näiteks pakkudes tehnilist infrastruktuuri teenuste, analüüsida, kuidas meie teenuseid kasutatakse, tõhususe mõõtmiseks reklaamid ja teenused, pakkudes klienditeenindust, hõlbustada maksete, või akadeemilisi uuringuid ja küsitlusi. Need partnerid peavad järgima rangeid konfidentsiaalsuse kohustusi viisil, mis on kooskõlas käesoleva Privaatsus ja kokkulepped me sõlmida nendega.
  26.  
    Service osalemine

  27. Me võime kasutada informatsiooni me kogume teilt, mis võimaldab teil osaleda veebisaidi tegevust, milleks teavet kogutakse, including, but not limited to, parandada sisu, kohandada sisu ja / või paigutus meie lehel iga külastaja, teatama kasutajaid uudiseid, ja meie sisemise kontakti andmebaasi eesmärkidel. Mõningatel juhtudel, võime võimaldab teil ühendada andmed, mida on juba ette läbi teise teenuse (näiteks, Google, Facebook, Twitter või Paypal).
  28. Kui me arendame seda omamoodi ühendus, me ei lokaalselt salvestada või protsessi mõni teie andmeid; pigem, me ühendada kolmanda osapoole teenust otse teenuse olete juurdepääsu, mis on majutatud kolmanda isiku kaudu, kellega meil ei ole, või piiratud, kontakt. Mõned meie teenused võivad pakkuda e-kaubanduse lahendused, mis võimaldavad teil osta kaupu ja teenuseid internetis. Kuigi me arendame vahendid, mille rahaline teavet võib koguda nende teenuste, me ei salvesta või töötleb kõiki andmeid oma finantstehingute.
  29.  
    Statistiline analüüs

  30. Me võime teha statistilisi, demograafilised ja turustamise kohta analüüsi kasutajate ja nende mustrite abil Koduleht. Me kasutame seda teavet analüütilistel eesmärkidel, tulemused, mida me võib pakkuda agregeeritud, anonüümselt klientidele. Me võime kasutada küpsiseid teenust hinnangul kokku varjatud reklaamikampaaniaga, tarnimise kontrollimiseks teatud sisu ja üldiselt parandada oma online kogemusi seoses veebisaidi ja meie poolt pakutava teenuse. Me võime kasutada koondinformatsiooni tahes eesmärgil, sealhulgas turustamise eesmärgil.
  31.  
    Communications

  32. Võime saata e-posti aadressi, et meil teie konto kinnitamiseks informatiivne ja tegevuse eesmärgil, nagu konto haldamine, kasutajatugi, või hooldus.
  33. Me kasutame tulu meiliaadressid vastata kirjadele tech toetust, kasutajatugi, ütle sõbrale, e-posti uuendused. Sellised aadressid ei kasutata ühelgi muul eesmärgil ja neid ei jagata kolmandatele isikutele.
  34.  
    turundus

  35. Me võime kasutada teie isiklikke andmeid transpordi hõlbustamiseks teabe, mis võib olla kasulik, asjakohane, väärtuslikke või muul viisil teile huvi pakkuda. Me kasutame teavet meil parandada meie reklaami ja mõõtmise süsteeme, et me saame näidata asjakohaseid reklaame ja välja meie veebilehel ja mõõta selle tulemuslikkust ja kättesaamatus kuulutused. Me ei rendi, sell, või jagada isiklikku teavet teiste inimeste või mitte-tütarfirmad nende otseturustuseks.
  36.  
    koondandmed

  37. Võime anonüümseks ja koondandmed kohta kogutud kasutamise ja toimimise süsteem meie erinevate kasutajate. Selline agregeeritud statistilised andmed on meie ainus vara. Me võime avaldada seda teavet teistele, kuid mitte sellisel kujul, et isikut tuvastada.
  38.  
    Avalikustamine oma nõusoleku

  39. Me võime ka jagada oma isiklikke andmeid kolmandatele isikutele, kui meil on oma nõusoleku selleks.
  40.  
    küpsiste reegel

    Tüüpi küpsiseid

  41. Nagu paljud võrguteenuste, me kasutame küpsiseid ja muid vahendeid, et koguda ja analüüsida teavet teie ja teie kasutust meie toodete ja teenuste. Samuti kasutavad neid tehnoloogiaid, et pakkuda sisu asjakohase LogmeOnce toodete ja teenuste. Küpsised on väikesed andmefailid, et me salvestada oma arvuti või seade.
  42.  
    Kuidas me kasutame küpsiseid

  43. Me kasutame "Seanss" küpsiseid et hoida teid sisse logitud, kui te kasutate meie teenuseid, paremini mõista, kuidas sa suhtled oma teenuseid, ja jälgida kokku kasutamine ja veebi liiklust teavet meie teenuste. Seansiküpsised kaovad kui sa välja logid ja oma brauseri sulgeda.
  44. Samuti kasutame "püsiv" küpsiseid teid ära tunda, kui naasete meie teenuseid. Püsiv küpsised võivad jääda arvutisse pikemaks ajaks kui seansiküpsised teha.
  45. Samuti kasutame "analüütiline" küpsised. Need võimaldavad meil ära tunda ja loota külastajate arvu ja näha, kuidas külastajad liikuda meie teenuseid ja kuidas nad kasutavad neid. See aitab meil parandada viis meie kodulehel tööde, näiteks tagades kasutajate leida, mida nad vajavad lihtsalt. lõpuks, võime kasutada teiste standard tehnoloogiaid, nagu veebimajakate, piilojäljitteet, gifid, ja kohalike ladustamine, analüüsida, koguda ja koondandmed oma kasutada meie toodete ja teenuste.
  46.  
    Küpsised kolmandate osapooltega

  47. Usume, et see on oluline, et sa tead täpselt, mida kolmandate osapoolte küpsiseid kasutame meie kodulehel ja teenused. Siin on nimekiri kolmanda osapoole küpsised, mis meil praegu kasutada. Nagu me arendada ja parandada meie teenuseid, võime kasutada muud kolmandad osapooled, ei ole loetletud allpool.
    • ● Google Analytics – Need küpsised võimaldavad meil näha, kuidas te kasutate meie kodulehel ja mobiilside teenused, et saaksime parandada oma kogemusi. Soovitame lugeda Google Privaatsus. Kui te ei soovi andmeid teatas Google Analytics, Google lubab sul loobumiseks paigaldamist Google Analytics loobumise brauseri lisandmooduli.
      ● Google AdWords – Need präänikud võimaldab meie müüjad põhjal reklaame oma varasemate külastuste meie saitidel ja turundamise eesmärgil. Google võib kasutada selle küpsise ja muude jälgimise tehnoloogia näidata teile meie reklaame kogu internet. Google lubab sul loobuda Google kasutab neid küpsiseid külastades Google'i Ads Settings.
      ● Zendesk – Need präänikud võimaldab meie müüja andma parima teeninduse ja vestelda teenuseid nii, et me saame parandada oma kogemusi.
      ● WebEx – Need präänikud võimaldab meie müüja andma parimat kogemust võrgukoosoleku teenus.
      ● Lucky Orange – Need küpsised võimaldavad meil näha, kuidas te kasutate meie kodulehel ja meie teenused, et saaksime parandada oma kogemusi.
      ● Crazy Egg – Need küpsised võimaldavad meil näha, kuidas te kasutate meie kodulehel ja meie teenused, et saaksime parandada oma kogemusi.
      ● Refersion – Need präänikud võimaldab meil pakkuda müük analytics.
      ● Clicky – Need küpsised võimaldavad meil näha, kuidas te kasutate meie kodulehel ja meie teenused, et saaksime parandada oma kogemusi.
      ● sotsiaalmeediafunktsioonide – Meie veebileht sisaldab sotsiaalse meedia funktsioonid, nagu Facebook soovitada nuppu või mini interaktiivsed programmid, mis töötavad meie saidi. Kui te kasutate neid funktsioone, nad koguvad oma IP-aadress, millist lehte külastavad meie veebilehel, ja küpsise funktsiooni lubada toimida. Omadused võib pidada kolmanda isiku poolt või võõrustas otse meie saidi. Teie kokkupuude nende funktsioonid on reguleeritud privaatsuspoliitika ettevõtte pakkudes funktsioon, mitte seda Privaatsus.
  48. Enamik Interneti aktsepteerib küpsiseid automaatselt, kuid mõned brauserid võivad lubada teil seadeid muuta või kasutada kolmanda osapoole tööriistad küpsiste keelamiseks või teilt enne küpsiste alates külastatavate veebisaitide. Need brauserid või muud kolmanda osapoole tööriistad võivad lubada teil kustutada küpsised sul on juba. Pange tähele, et mõned osad meie teenused ei pruugi töötada, kui sa kustutada või blokeerida küpsised.
  49.  
    SECURITY

  50. LogmeOnce on turvafirma, ning tagada teie andmed on meile oluline. LogmeOnce kasutab äriliselt mõistlikke füüsilise, juhtimis-, ja tehnilise kaitsemeetmed. Näiteks, me kasutada kombinatsiooni tulemüürid, autentimine, füüsilise turvalisuse, ja muid tagatisi, et kaitsta oma konto ja andmed. Kui sisestate tundliku teabe (nagu krediitkaardi number või asukohapõhiseid teave) meie kodulehel, jooksul LogmeOnce app, või meie, et vormid, krüpteeriime edastamise asjaomase teabe turvaline täiendavat turvaelementi kasutades AES 256. Me teostame ka kolmanda osapoole läbitungimiskatseid kõvaks meie süsteemide rünnak.
  51. Kuna ei edastamise meetod üle Interneti või meetod elektrooniline säilitamine on 100% kindlustada, me ei saa tagada ega garanteeri turvalisust tahes teavet, andmed või sisu, LogmeOnce saab teie nimel tegutseda LogmeOnce teenused, või et teie saadate LogmeOnce. Kõik sellised saamisest või edastamine teie teave on omal riisikol. Me ei saa garanteerida, et sellist teavet ei külastatud, avalikustatud, muuta, või hävitada rikkunud mõnda meie füüsilise, tehniline, või juhtimis kaitsemeetmed.
  52. Kui LogmeOnce õpib turvaauk, me anname teile elektrooniliselt nii, et saate võtta asjakohaseid kaitsemeetmeid samme. LogmeOnce ka postitada teate kohta LogmeOnce teenuste turvarikete esineb. Sõltuvalt sellest, kus sa elad, Teil võib olla seaduslik õigus saada teate turvaauk kirjalikult.
  53.  
    TÄITMINE

  54. Võtame mõistlikud ettevaatusabinõud, et kaitsta isikuandmeid meie käsutuses kadumise, võõraste juurdepääsu, avalikustamine, muutmise ja hävitamise, ja me viime vastavuse auditid oma asjakohaste privaatsustavade kontrollida kinnipidamist käesoleva Privaatsus. Me püüame hoida teavet me kogume teilt nii praeguse kui võimalik, ja me astuda samme, et säilitada turvalisuse isikuandmeid ja et vältida volitamata juurdepääsu sellele need, kes ei ole õigustatud vajadus selle. Selleks, Vaatame regulaarselt meie turvameetmed. Me ei saa garanteerida, kõikides tingimustes, turvalisust isikuandmeid pakute. Kõik sissetulevad krüpteeritud andmed on viidud läbi meie tulemüüri, mis toimib kontrollinstantsiks meie süsteem. Ainult andmed sisaldavad loa täpne on lubatud mööda tulemüüri. Püüab edasi tulemüüri jälgitakse pidevalt kahtlase tegevuse.
  55.  
    Teabe salvestamine

  56. Me salvestada andmeid nii kaua kui see on vajalik, et pakkuda tooteid ja teenuseid te ja teised, kaasa arvatud ülalkirjeldatud. Teave teie kontoga seotud hoitakse kuni teie konto on kustutatud, kui me ei pea enam andmeid toodete ja teenuste.
  57. Teie seostatavaid andmeid hoitakse turvaliselt. Ainult volitatud töötajad, ained ja töövõtjad (kes on nõustunud, et hoida teavet turvaline ja konfidentsiaalne) juurdepääs sellele teabele. Me piirame juurdepääsu isiklikku teavet töötajatele, kes me usume, mõistlikult vaja puutuda, et teavet, et pakkuda tooteid või teenuseid te või et teha oma tööd.
  58.  
    DATA Säilitamiseeskirjad

  59. Meie poliitika on säilitada isikuandmeid ainult nii kaua, kui mõistlikult vajalik, et pakkuda oma tooteid ja teenuseid Teile ja teistele või kui seda nõuab õigusaktide täitmise eest eesmärgil. Me võime teie andmed kustutada, kui teie konto on passiivne ja ei ole sätestatud teisiti meie Terms of Service.
  60. Kui olete konkreetselt taotletud varasema oma andmete kustutamist, täidame me sellist taotlust ühe kuu jooksul alates taotluse saamisest.
  61. Me säilitada ja kasutada teavet järgimiseks vajalikud meie juriidilisi kohustusi, resolve disputes, ja jõustada meie kokkulepped järgmiselt.
  62.  
    Avaldada ja teabe jagamise

  63. Me ei avalda oma isiklikke andmeid ühelegi kolmandale isikule, välja arvatud vastavalt käesolevale poliitika ja asjaolusid allpool:
  64.  
    Üleminekud

  65. Me hankida tagatisi meie tütarettevõtete, et nad kaitsta isikuandmeid kooskõlas käesoleva Privaatsus. Kui saame teada, et partner on kasutada või avalikustada isikuandmeid viisil vastuolus käesoleva Privaatsus, võtame meetmeid, et vältida või peatada kasutamist või avalikustamist. Ülekanded teabe kohaselt lubatud käesoleva teate, kas kolmandatele isikutele või meie hulgas ja meie tütarettevõtete, võib sisaldada andmete edastamist ühest jurisdiktsioonist teise.
  66.  
    Sotsiaalsed võrgustikud ja teised veebisaidid

  67. Veebileht võib võimaldab teil lisada informatsiooni sotsiaalsed võrgustikud ja muud veebilehed. Me ei jaga oma andmeid nendega, kui te suunata Veebileht jagada seda. Nende kasutamine teave reguleerib eraelu puutumatuse poliitika, ja me ei kontrolli nende kasutamise jagatud andmete.
  68.  
    Õiguslik taotlused

  69. Teeme koostööd õiguskaitseasutuste uurimiste samuti muude kolmandate isikute jõustada seadused intellektuaalomandi, pettus, vargus, ahistamine, among others. Me jätame endale õiguse avaldada oma andmed, kui seadusega nõutud. Me ei, ja sa meile loa, avalikustada mingit teavet teie, kui me arvame heas usus, et selline avaldamine on vajalik, et järgida asjaomaseid seadusi või vastata kohtukutse või garanteerib kätte meile, kaitsta või kaitsta meie õiguste või vara või õiguste või vara teiste kasutajate meie kodulehe või õigusi või kolmandate isikute vara, abistama uurimist või vastata hädaolukorras mis ohustab turvalisust kasutajate või kolmandate isikute.
  70.  
    seotud Ettevõtted

  71. Meil ei ole praegu emaettevõtja, mis tahes tütarettevõtja, ühisettevõtete või muude äriühingute all ühise kontrolli, kuid me võime tulevikus. Sellisel juhul, võime me jagada mõningaid või kõiki teie isiklikke andmeid nende sidusettevõtete, mille puhul me nõuame oma sidusettevõtjate siinsete Privaatsus.
  72.  
    liitumine, müük, või muu vara ülekanded

  73. Kui me ühinemises osalevate, omandamine, rahastamise hoolsuskohustuse, reorganiseerimine, pankrot, receivership, müük firma vara, või teenindus- teisele poole, Teie andmeid võidakse müüa või üle osana sellise tehingu seadusega lubatud ja / või lepingu. Me postitada kuulutuse umbes selline Veebilehel. Siiski, me ei saa kontrollida, kuidas need üksused võivad kasutada või avalikustada selline teave.
  74.  
    Kolmandate osapoolte pakutavad teenused ja veebisaidid

  75. LogmeOnce sisaldab linke teistele veebilehtedele. Kui klõpsate ühel neist linkidest, jätad LogmeOnce ja minna mujale. Me ei vastuta väärkasutuse tahes teabe mis tahes veebilehel kontrollerit, mida me võib siduda. Me soovitame teil lugeda privaatsusdeklaratsiooniga lingitud saidid, mis võivad erineda meie.
  76. Veel, kui te ära pakkumist ühest meie partnereid, siis võib teabe otse, et partner. Soovitame vaadata privaatsusavalduste nende partnerid, kui me ei vastuta privaatsustavade muude partnerite või seotud saitidel.
  77.  
    Blogi ja ühenduse foorum

  78. Kui te kommenteerida meie blogi või muu avalikke foorumeid, sa peaksid olema teadlikud, et kõik andmed, mida esitada ei saa lugeda, tasakaalukas, või kasutada teised kasutajad neid blogisid, ja võib kasutada, et saata teile soovimatuid sõnumeid. Me ei vastuta olemasolevate andmete eest valid esitada nendes blogides või mis tahes sisu saate tulemusena sellise teabe jagamisel.
  79. Taotleda eemaldamist oma isiklikke andmeid meie blogi või kogukonna foorum, võtke meiega support@LogmeOnce.com. Kui me ei suuda eemaldada oma isikuandmeid, me anname teile teada, miks.

     
    Juurdepääsuõigus

  80. Anname teile mõistliku juurdepääsu isikuandmeid, mida pakkuda teenuste kaudu ja mõistliku võime vaadata ja seda parandada, kui kohaldatav, ulatuses sellise juurdepääsu ja vahendeid läbi vaatama ja õige ei kaaluks üles, meie äranägemise, poolt koormust esitada see, või on muul viisil võimatu mingil põhjusel.
  81. Et kaitsta teie privaatsust ja turvalisust, me põhjendatud abinõusid, et kontrollida oma isikut enne juurdepääsu lubamist või paranduste tegemist.
  82. Anname teile mõistliku juurdepääsu isikuandmeid, mida pakkuda veebilehe kaudu ja mõistliku võime vaadata ja seda parandada, kui kohaldatav, ulatuses sellise juurdepääsu ja vahendeid läbi vaatama ja õige:
    a) ei kaaluks üles, meie äranägemise, poolt koormust esitada see; või
    b) muidu võimatu mingil põhjusel.
  83. Igal ajal, võite hiljem vaadata või ajakohastada isikuandmeid oleme kogunud võrgus sa meiega ühendust aadressil:support@LogmeOnce.com.
  84.  
    PAREM nõusolek tagasi

  85. Igal ajal, võite seaduslikult vastuväiteid töötlemise Teie Isikuandmete, välja arvatud juhul, ei ole sätestatud teisiti kohaldatava õiguse. Sa võid keelduda jagada teatavaid isikuandmeid meiega, mille puhul me ei saa anda teile mõned funktsioone teenuste.
  86. Võite uuendada, õige, või kustutada oma konto andmed ja eelistusi igal ajal juurdepääsu oma konto seadete lehel teenused. Kui soovite juurde pääseda või muuta mis tahes muid isikuandmeid hoiame sinust, või nõuda, et me kustutada informatsioon, et oleme saadud integreeritud Service, võtke meiega support@LogmeOnce.com. Pange tähele, et kuigi muudatusi teete kajastub aktiivne kasutaja andmebaasid koheselt või mõistliku aja jooksul, võime säilitada kõik andmed saadate varukoopiaid, arhiveerimise, pettuste ja kuritarvituste, analytics, rahulolu juriidilisi kohustusi, või kui me muidu on põhjust uskuda, et meil on selleks põhjendatud vajadus teha.
  87. Me säilitavad siiski oma andmeid vaja haldus- ja tehingukulude side, including but not limited to, saamist ja kinnitamist tehtud makse, teade tellimuse lõppemist tulevad tõttu, muudatusi Teenuse tingimused, Privaatsus, Tellimuspaketid, Tasud, hinnad, jne.
  88.  
    asukoht

  89. Kui kustutate asukoha andmeid konto kaudu juhtpaneelil LogmeOnce.com, see mitteidentifitseeritavaid meie teenused tootmise süsteemid.
  90.  
    EMAIL PRIVAATSUSEESKIRJAD

  91. Kui te soovite tellida meie uudiseid, Palume ainult oma nime ja e-posti aadress.
  92. Me võime võimaldab teil vaadata ja muuta seadeid, mis on seotud looduse ja sagedus reklaam side, et saate meilt konto funktsionaalsus Teenused. Võite loobuda saavad kaubandusliku meilt e-, ja muu reklaam side, et me võime saata teile aeg-ajalt, muutes oma konto seaded, järgides juhiseid sisaldub e, saates oma soov meile e-posti aadressil support@LogmeOnce.com.
  93. Pange tähele, et kui te loobute saavad kaubandusliku meilt e või muul viisil muuta laadi või sagedus reklaam side, mida meilt, see võib võtta kuni kümme tööpäeva meil teie taotlust töödelda, ja võite saada meilt reklaamsõnumeid et olete lubanud välja selle aja jooksul.
  94. Lisaks, isegi pärast loobuda saavad ärilisi teateid meilt, siis edaspidi saada administratiivseid sõnumeid meilt seoses teenuste.
  95.  
    Rahvusvahelise andmeedastuse

  96. Teave, mida me kogume võidakse talletada ja töödelda ja üle kanda mis tahes riikides, kus me tegutseme, et saaksime kasutada teavet kooskõlas käesoleva Privaatsus.
  97. Kui olete Euroopa Liidu, teavet, mida pakkuda võib üle riikide, mis andmekaitse seadused on piisavad, kuid erinevad nendest, mis kehtivad Euroopa Liidus.
  98.  
    Helistame teile teavet, mida te

  99. Andes oma kontaktandmed meile, sa selgesõnaliselt nõusoleku e-kirju meilt. Võime kasutada e sinuga suhelda, saata teavet, mida on taotlenud või saata infot teiste toodete või teenuste arendamisel või pakub meile või meie klientidele. Me ei anna oma e-posti aadress teisele poole, et edendada oma tooteid või teenuseid otse teile.
  100. Võime saata teile e-kirjadele seoses teenuste.
  101. Kui avate e-kirju meilt, me võib saada kinnitust, teatades meile, et avasite e-posti, Kui teie arvuti toetab nende võimete. Samuti võime jälgida, mida meile saadame teile ja milliseid meile Saite meie tütarettevõtete ja sidusettevõtete.
  102.  
    CAN-SPAM Act OF 2003

  103. Me ei saada teile reklaamikirju kui te olete valinud läbi neist. Teil võib loobuda e-posti või muu sidevahendi igal ajal, saates e-support@LogmeOnce.com. Me ei jaga, sell, rent, vahetada või lubada kolmandatel isikutel kasutada oma e-posti aadress ärilistel eesmärkidel ilma teie loata.
  104. Pange tähele, et seal võib olla väike viivitus vahel, kui saadate taotluse "opt-out" ja kui see on töödeldud ja peegeldub meie süsteemid. Accordingly, võite jätkata meilt teabevahetust piiratud aja pärast tellimuse. Täname kannatlikkuse.
  105.  
    ERIMÄRKUS seotud laste

  106. Meie teenused ei ole mõeldud lastele ega alaealistele alla 13 aasta loata vanema või eestkostja. Me ei kogu teadlikult küsida või koguda teavet või umbes lapsi vanuses alla 13 aastat. Nooremad nagu vanus ei tohi kasutada LogmeOnce esitada eristatav teavet enda loata ja otsese järelevalve vanemate või eestkostjate.
  107. Kui te arvate, et laps on esitanud isikuandmeid või teenuste kaudu nõusolekuta ja järelevalve vanema või eestkostja, Palun võtke meiega ühendust, et saaksime võtta asjakohaseid meetmeid.
  108.  
    Muudatusi ja uuendusi.

  109. Palun seda lehte uuesti perioodiliselt jääda teadlik kõikidest muudatustest selles Poliitikas, mida me võib ajakohastada aeg-ajalt. Kui me muuta Policy, teeme selle kättesaadavaks Teenuste kaudu, ja näitavad kuupäeva viimase läbivaatamise. Tahes olulistest muudatustest pannakse see Teenused ja jõustuvad 30 päeva pärast nende postitamist.
  110. Juhul kui muudatused oluliselt muuta oma õigusi ega kohustusi allpool, me tegema mõistlikke jõupingutusi, et teavitada teid muutus. Näiteks, võime saata teade e-posti aadress, kui meil on üks fail, või luua pop-up või sarnase teate, kui sisenete teenuste esmakordselt pärast sellist materjali on tehtud muudatusi. Kui te ei saa keelduda muudatuste kirjalikult enne nende jõustumist, peab see tähendab, et olete nõustunud Privacy Policy nagu muutunud. Teie jätkuvat kasutamist Teenuseid pärast läbivaadatud poliitika on muutunud tõhusa näitab, et olete lugenud, mõista ja kokku praeguse versiooni Policy.
  111.  
    Kohtuvaidlused

  112. Kui tekib vaidlus teie ja meie vahel, Meie eesmärgiks on pakkuda teile neutraalne ja kulutõhus vahend kohe vaidluse lahendamiseks. Accordingly, teid ja oleme nõus, et me lahendada kõik nõude või poleemikat seaduse või omakapitali, mis tekib sellest Privaatsus ja teenused. Enne pöörduvad need alternatiivid, soovitame tungivalt esimese meiega otse üles otsima lahendust, mis jõuaks meile. Kaalume põhjendatud taotlused vaidluse lahendada vaidluste kohtuvälise lahendamise menetlusi, nagu vahendus või arbitraaž, alternatiivina kohtuvaidluste.
  113.  
    Kohaldatav õigus ja kohtualluvus

  114. Käesolev privaatsuspoliitika ja meie juriidiline kohustuse täitmise suhtes kohaldatakse selle riigi seaduste Virginia, USA, sõltumata oma asukohast. Tunnistatakse nõustute ainupädevus ja saal riigile kohtud asub Virginia osariigis, USA, kõik vaidlused, mis tulenevad või on seotud teenuste.
  115. Kui külastate muult piirkonna seadusi andmete kogumise ja kasutamise, Pange tähele, et te nõustute üleandmisega oma andmed USA ja töötlemise maailmas. Andes oma andmed annate nõusoleku edastamist ja töötlemist kooskõlas käesoleva Privaatsus.
  116.  
    MEIEGA

  117. Palun ärge kõhelge meiega ühendust igas küsimuses, mis on seotud käesoleva Privaatsus kaudu support@LogmeOnce.com.
  118.  
     
    LogmeOnce
    2010 Corporate Ridge, Komplekt 700,
    McLean, Virginia 22102, U.S.A.
    (Washington, D.C.. Pealinna piirkond)
    Telefon: 1-800-935-4619
    Faks: (866)732-0324

Sajad Apps on eelnevalt integreeritud Sinu jaoks LogmeOnce:

  • twtr
  • KLM
  • EBY
  • vesi
  • NFL
  • junpr
  • tumblr
  • pnc
  • drop_0
  • myspace_0
  • gmail
  • välja
  • gm
  • hotml
  • ford
  • LUF
  • airfc
  • Yaho
  • relttc
  • evrnot
  • chrm
  • ADP
  • Blogid
  • kiire
  • facbook0
  • väsinud
  • blogr_0
  • flickr
  • UMD
  • mahl
  • au
  • president
  • cmnap

LogmeOnce juhtkond on kogemus ka:

  • liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt