banner_8banner_9banner_6

General andmekaitse määruse (GDPR)

Mis on GDPR?

The General andmekaitse määruse ("GDPR") on uus terviklik isikuandmete kaitse seaduse ELis, mis tugevdab isikuandmete kaitse valguses kiire tehnoloogiline areng, suurenenud globaliseerumise, ja keerulisem rahvusvaheliste isikuandmete liikumine. GDPR asendab ELi praeguse andmekaitse õigusraamistik 1995 (üldtuntud kui "andmekaitse direktiivi"). Andmekaitse direktiivi vaja ülevõtmist ELi liikmesriikide siseriikliku õiguse, mis tõi kaasa killustatud ELi andmekaitse seadusega maastiku. Suurim võimalikke negatiivseid mõjusid on võimalik karistus organisatsioonide mittevastavuse GDPR ja erosiooni tarbijate usalduse, mis võib olla põhja-line mõju organisatsiooni.

Iga organisatsiooni reisi GDPR vastavust on erinev. See sõltub, muude tegurite hulgas, ettevõtte suurus, tüübid ja andmemaht ta töötleb, ja selle praeguse turvalisuse ja privaatsuse meetmed.

Euroopa Komisjon nõuab, et kõik ülemaailmsete organisatsioonidega, et tegelda äriga Euroopa Liidu järgima isikuandmete kaitse määruse (GDPR) maiks 25, 2018.

LogMeOnce kohustust GDPR vastavuse

Kuna meie jätkuvat vastavust vaeva hoone turvaline IT tarkvara meie kasutajatele, turvalisust ja privaatsust meie kasutajad on hetkel äärmiselt tähtis ja prioriteetsete.

LogMeOnce on pühendunud tegema vajalikud parandused, et tagada GDPR vastavuse. LogMeOnce hakkab järgima GDPR kohaletoimetamise meie teenust meie klientidele. Vaatasime GDPR nõuetele, ja põhineb meie leiud, me töötame teha täiustusi meie toodete ja teenuste, meie dokumentatsiooni ja meie hankedokumentides, et aidata klientidel saavutada nende GDPR vastavuse requirements.You soovitatakse konsulteerida oma organisatsiooni juriidilise meeskonna mõista, kuidas GDPR võivad taotleda oma organisatsiooni.

Kes näeb GDPR kohaldata?

GDPR on olulised mis tahes ülemaailmselt tegutseva äriühingu, mitte ainult need, mis asuvad ELi. GDPR kehtib ülemaailmselt üksust, mis kogub, kauplustes, või töötleb isikuandmeid ELi isikute, sõltumata ettevõtte asukohast. On kaks klassifikatsioonide nende üksuste

  • andmed kontrollerid
    Töötleja kontrollib üle isikuandmete töötlemisel, ja otsustab, milliseid andmeid koguda.
  • andmed protsessorid
    Andmetöötlusprotsessorisse mõjub suunas töötleja koguda, store, protsess, või kustutada isikuandmed.

LogMeOnce on "Data Protsessor" ja meie äriklientidele, on "Data Controller". Oleme Andmed Controller meie tarbija väljaanne users.LogMeOnce (andmete töötleja toetab aktiivselt oma äri (andmete töötleja) Selles vastavuse reisi.

Nagu äriklient, te andmete kontroller, olete vastutav määramisel saatus kõik kogutud andmete, üles laaditud või kasutajaid oma account.LogMeOnce järgib oma juhised ja kuidas sellega toime tulla andmete (võimete piires toodet). Kasutajad peetakse "Data Õppeained" all GDPR. Andmesubjektil on teatud õigused seaduse alusel, ja LogMeOnce pakub tööriistu saate aidata andmesubjekti nende õiguste teostamist,.

Milliseid andmeid on reguleeritud GDPR?

GDPR reguleerib organisatsioonide kogumist, töötlemine, ja isikuandmete säilitamise ELi isikute. Isikuandmeid hõlmab mis tahes teavet, mis võib olla ühendatud tagasi konkreetse ELi üksikute.

GDPR määratletud isikuandmete mis tahes teavet, mis on seotud füüsilise isiku või "andmesubjekt", mida saab kasutada otseselt või kaudselt tuvastada isiku. See võib olla ükskõik nimi, foto, E-posti aadressi, pangaandmed, postitusi sotsiaalsetes võrgustikes, või arvuti IP-aadress, geolocation.

LogMeOnce on mitu andmekeskuste mitmes piirkonnas jooksul Amazon Web Services(AWS) andmekeskuste Ameerika Ühendriigid. Meie EL Iirimaa andmekeskuste valmib lähitulevikus. LogMeOnce äri kasutajad saavad salvestada oma andmeid ELi andmekeskuse. Kõik kasutaja andmed kantakse ja salvestatud US andmekeskuste kuni ELi andmekeskuse toimib.

Järgmisi kriteeriume kasutatakse, et määrata andmete säilitamise aeg oma isikuandmete:

  • Me säilitame teie isikuandmeid seni, kuni teie LogMeOnce konto on kättesaadav.
  • Mõned tehnilised ja isikuandmete ikkagi olemas auditi ja regulatiivne eesmärk.

Kuidas LogMeOnce aitab täita GDPR vastavuse suurendada oma julgeolekut

Miljonite veebilehel kättesaadavad kasutajatele ja andmete laad iga on keeruline hallata juurdepääsu neid saite. On oluline, et oleks turvakontrollimehhanismid turvalise ja tugeva juurdepääsu haldamise ja ühest lahendust. Kuigi GDPR vastavuse esitleb palju väljakutseid organisatsioon, LogMeOnce Paroolihaldur ja identiteedi ja juurdepääsu haldamise lahendus saab ehitada tugeva aluse GDPR vastavuse ja aitab vähendada oma riski.

LogMeOnce lahendus konsolideerida oma veebilehele juurdepääsu tarbijatele ja hallata oma kasutajate ja ettevõtte identiteedi pakkuda paremat nähtavust oma kasutajate, nende rakenduste ja juurdepääsu. See aitab tuvastada teie isikuandmeid

LogMeOnce kasutajad saavad ära need ulatuslikud turvalisuse ja vastavuse funktsioonid:

nõusolek

LogMeOnce võimaldab andmekontrollijatel hallata ja jälgida oma kasutaja nõusolek on selge ja eristatav teistest küsimustes ja esitada arusaadaval ja kergesti kättesaadaval kujul, kasutades selgeid ja lihtsas keeles.

rikkumine teatamine

Vastavalt GDPR, rikkumisest teavitamise on kohustuslik ja peab olema tehtud 72 tunni esimene on saanud rikkumisest teada. Andmed töötlejad ka kohustatud teavitama oma kliente, kontrollerid, "Viivitamatult" pärast esmakordset teadlik andmete rikkumise.

Õigus Access

Andmesubjektide õigus saada vastutavalt töötlejalt kinnitust, kas või puudutavaid isikuandmeid neid töödeldakse, kus ja mis eesmärgil. Further, Vastutav töötleja esitab koopia isikuandmeid.

Andmesubjektil, pääsete, eksportida või kustutada oma andmeid võite pöörduda ka LogMeOnce toetust support@LogMeOnce.com täiendavate taotluse. Nagu ärikasutaja, võtke oma äri Administrator (andmed Controller) et vastata teie andmetele juurdepääsu taotlus võite pöörduda ka LogMeOnce toetust support@LogMeOnce.com täiendavate taotluse.

Õigus olla unustatud

Andmesubjektil on õigus andmete töötleja kustutab tema / tema isikuandmete, loobub andmete levitamise.

LogMeOnce annab konto kustutamine võime ja võite pöörduda ka LogMeOnce toetust support@LogMeOnce.com täiendavate taotluse.

Konto kustutamiseks, Logi oma LogMeOnceaccount ja minna Smart menüü-> Profiili ja näed kustutamisnuppu kustutada oma andmeid.

andmed kaasaskantavus

GDPR tutvustab andmete teisaldatavuse – õigus võtta vastu andmesubjekti saada puudutavaid isikuandmeid neid "tavaliselt kasutada ja masinloetaval formaat".

LogMeOnce annab võime eksportida kasutaja konto andmed ja võite pöörduda ka LogMeOnce toetust support@LogMeOnce.com täiendavate taotluse.

Konto eksportimiseks, Logi oma LogMeOnce konto ja minna LogMeOnce brauserilaiendus menüü ja klõpsa Ekspordi> saab valida sobiva pressima võimalusi eksportida oma andmed.

Eraelu Design

LogMeOncehas on Architected põhineb eraelu kavandatud ja turvalisust silmas pidades. As a “zero-knowledge” technology company, LogMeOnce ei tea kasutaja krüpteerimise võti või tegelik paroolid. You are the only one who has absolute knowledge of your actual password and encryption key — only you can decrypt your account. Muud kasu LogMeOnce Zero-Teadmised Technology:

  • User Exclusive Access Rights
  • Browser Exclusive Password Access
  • Device Exclusive Access Rights

Krüpteerimine juhtub kasutaja põhineva seadme AES-256 bitist krüpteerimist koos PBKDF2 SHA-256, ulatusliku julgestuskontrolli on paigas, et tagada konto turvalisuse. Kasutaja andmed on kättesaadavad ainult kasutajale kahtiv.

Praegu LogMeOnce tegutseb andmekeskuste mitmes piirkonnas kogu Ameerika Ühendriigid. Andmed on krüpteeritud nii rahuolekus kui ka transition.LogMeOnce lisavõimaluste toetuseks GDPR allpool loetletud:

  • Kasutaja ja grupi juhtimine - Suutlikkus (Lisama, Edit, kustutama) kasutajad ja luua rühmad ja määrata kasutajatele ja rakenduste kasutajad ja grupid.
  • Parool eeskirjad - Defineeri ulatusliku parooli poliitikat organisatsioon.
  • PasswordLess PhotoLogin – PasswordLess autentimine kasutab avaliku ja erasektori võtmepaari Privaatne võtit turvaliselt kaitstud kasutajate Vault mobiilseadmes pakkuda paindlikku ja tugevat autentimise.
  • LogMeOnce Mugshot – Mugshot on poliitika põhineb võimas turvaelement, mida saab lubada või keelata põhineb teie organisatsiooni requirements.Snap oma sissetungija foto, IP address, GPS location, kuupäev & time stamp, ja enam.
  • Põhjalik Kaks Factor Authentication - Ta lisab rohkem turvatasandite kaitsta oma äri ja suurendada turvalisust Kaks Factor Authentication. LogMeOnce annab rikkama valikut 2FA meetodid ja kaitseb oma mandaadi kaks kihti riigikaitse.
    • • SMS teade
      • Häälkõne
      • Saatke teade
      • Google Authenticator
      • Selfi-2FA
      • USB Token
      • X.509 sertifikaadi
      • Turvalisuse küsimused

  • Parool Helistaja © ja Generator - Loob turvalise paroole tugevate paroolide tugevust.
  • Automaatne Parool Changer - automaatselt paroolid teie saite.
  • Password Scorecard – LogMeOnce Security Scorecard jälgib parooli edutegureid neljal viisil: it’s essence, strength, daily usage and access activities. Lisaks, the report tells you exactly why your master password is (or isn’t) tugev.
  • Tapa-Pill – Saada Kill-Pill, ja saate koheselt pühkige LogMeOnce salvestatud andmed. Juurdepääs LogMeOnce konto puldil seade ei lubata.
  • Audit & Compliance – With a single click, quickly get real-time charts, graphs, reports.
  • Adaptive MFA Authentication – LogMeOnce Adaptive Multi Factor Authentication (MFA) is a comprehensive, risk-based engine that enables IT administrators to define security policies on how to handle internal, external or partner connection requests. Policies are based on risk profiles and can trigger the need for additional authentication or provision a limited set of applications.
  • Risk-based Authentication – LogMeOnce riskipõhise autentimise tagada usaldus, mille ühendused saavad oma võrku. LogMeOnce tõendab kõik ühendused põhineb geoasukoht, IP address, time of the day and other internal risk-based rules.
  • Anti-Theft – LogMeOnce pakub täielikku komplekti vargusvastased funktsioonid:
    • • Pühkige: Delete all LogMeOnce data, if you know the device is stolen
      • Lock: Remotely lock your device by forcing a password
      • Ring: Get the phone to ring at top volume, for an easy find
      • Logi välja: Remotely log out of your device, and instantly protect your data.
      • Kaug leida: Get its GPS location on a city map.
      • suund: Plot your device’s location and get direction on a map.
      • Display sõnum: On your phone, display a message and help finder to get your device back to you

Sajad Apps on eelnevalt integreeritud Sinu jaoks LogmeOnce:

  • Yaho
  • pnc
  • mahl
  • twtr
  • chrm
  • facbook0
  • president
  • myspace_0
  • LUF
  • hotml
  • vesi
  • cmnap
  • kiire
  • gm
  • KLM
  • flickr
  • drop_0
  • au
  • UMD
  • välja
  • NFL
  • tumblr
  • airfc
  • ADP
  • evrnot
  • blogr_0
  • ford
  • väsinud
  • gmail
  • EBY
  • relttc
  • Blogid
  • junpr

LogmeOnce juhtkond on kogemus ka:

  • liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt liugurit pilt