banner_8banner_9banner_6

Forordning databeskyttelsesdirektivet (BNPR)

Hvad er det BNPR?

The Forordning databeskyttelsesdirektivet (”BNPR”) er en ny omfattende databeskyttelseslovgivning i EU, der styrker beskyttelsen af ​​personoplysninger i lyset af den hurtige teknologiske udvikling, øget globalisering, og mere komplekse internationale strømme af personoplysninger. Den BNPR erstatter EU nuværende retlige ramme for databeskyttelse fra 1995 (almindeligvis kendt som ”databeskyttelsesdirektivet”). Databeskyttelsesdirektivet krævede gennemførelse i EU-nationale lovgivning, hvilket førte til en fragmenteret EU-ret landskab databeskyttelse. De største potentielle negative indvirkninger er muligheden for straf for organisationer i manglende overholdelse BNPR og udhuling af forbrugernes tillid, som kan have bundlinjen konsekvenser for tilrettelæggelsen.

Enhver organisation rejse til BNPR overholdelse er anderledes. Det kommer an på, blandt andre faktorer, firma størrelse, de typer og mængden af ​​data, den bearbejder, og dets nuværende foranstaltninger sikkerhed og privatlivets.

Europa-Kommissionen kræver, at alle globale organisationer, der udøver virksomhed i Den Europæiske Union til at overholde den generelle databeskyttelse (BNPR) senest i maj 25, 2018.

LogMeOnce forpligtelse til BNPR overholdelse

Som vores løbende overholdelse indsats på at opbygge sikker computing software til vores brugere, sikkerhed og privatlivets fred for vores brugere er på indretningsdesign betydning og prioritet.

LogMeOnce er forpligtet til at foretage de nødvendige forbedringer for at sikre BNPR overholdelse. LogMeOnce vil overholde BNPR i leveringen af ​​vores service til vores kunder. Vi har gennemgået den BNPR krav, og baseret på vores resultater, Vi arbejder på at gøre forbedringer til vores produkter og tjenester, vores dokumentation og vores udbudsmaterialet med henblik på at hjælpe vores kunder med at nå deres BNPR overholdelse requirements.You rådes til at rådføre sig med din organisations juridiske team til at forstå, hvordan den BNPR kan gælde for din organisation.

Hvem gør det BNPR gælder for?

Den BNPR er relevant for enhver globalt arbejdende virksomhed, ikke bare dem, der findes i EU. Den BNPR gælder globalt for enhver enhed, der indsamler, butikker, eller behandler personoplysninger om EU-borgere, uanset virksomhedens beliggenhed. Der er to klassificeringer for disse enheder

  • registeransvarlige
    En registeransvarlig udøver kontrol over behandlingen af ​​personoplysninger, og beslutter, hvilke data der skal indsamles.
  • databehandlere
    En dataprocessor virker på retningen af ​​en data controller til at indsamle, store, behandle, eller slette personlige oplysninger.

LogMeOnce er en ”Data Processor” og vores erhvervskunder, er ”Data Controller”. Vi er dataansvarlig til vores forbruger udgave users.LogMeOnce (databehandleren støtter aktivt din virksomhed (den registeransvarlige) i denne overholdelse rejse.

Som erhvervskunde, du den dataansvarlige, du er ansvarlig for at bestemme skæbnen for alle indsamlede data, uploadet af dig eller brugere på dit account.LogMeOnce vil overholde dine instruktioner og til hvordan man skal håndtere data (inden for de kapaciteter af produktet). Dine brugere anses for at være ”registrerede person” under BNPR. Den registrerede person har visse rettigheder i henhold til loven, og LogMeOnce giver værktøjer til dig for at hjælpe registrerede i deres udøvelse af deres rettigheder.

Hvilke data er reguleret af BNPR?

Den BNPR regulerer organisationers samling, forarbejdning, og lagring af personoplysninger i EU-individer. Personlige data omfatter alle oplysninger, der kan tilsluttes tilbage til et bestemt EU individuel.

Den BNPR defineres personoplysninger som alle oplysninger vedrørende en fysisk person eller ’den registrerede’, der kan bruges til direkte eller indirekte at identificere den person,. Det kan være alt fra et navn, et billede, en e-mail-adresse, Bank detaljer, stillinger på social networking websites, eller en computer IP-adresse, geolocation.

LogMeOnce har flere datacentre i flere regioner i Amazon Web Services(AWS) datacentre i USA. Vores EU-Irland datacentre vil være i drift i den nærmeste fremtid. LogMeOnce erhvervsbrugere kan gemme deres data i EU datacenter. Alle bruger data overføres og lagres i amerikanske datacentre indtil EU datacenter er i drift.

Følgende kriterier anvendes til at bestemme dataopbevaringsperioder til din personlige data:

  • Vi vil beholde dine personlige data, så længe din LogMeOnce konto er tilgængelig.
  • Nogle af de tekniske og personlige data vil stadig være til rådighed for revision og regulatoriske formål.

Hvordan LogMeOnce er med til at opfylde BNPR overholdelse for at øge din sikkerhed

Med millioner hjemmeside til rådighed for brugerne og typen af ​​data indsamlet af de enkelte er det en udfordring at styre adgangen til disse websteder. Det er vigtigt at have sikkerhedskontrol på plads for en sikker og stærk adgangsstyring og enkelt løsning. Mens BNPR overholdelse præsenterer en masse udfordringer for en organisation, LogMeOnce Password manager og Identitet og adgangsstyring løsning kan opbygge et stærkt fundament for BNPR overholdelse og kan medvirke til at reducere din risiko.

LogMeOnce løsning kan konsolidere din adgang til hjemmesiden for forbrugerne og administrere dine brugere og virksomhedens identiteter til at give en bedre indsigt i dine brugere, deres applikationer og adgang. Dette vil hjælpe med at identificere dine personlige data

LogMeOnce brugere kan drage fordel af disse omfattende sikkerhed og overholdelse funktionaliteter:

Samtykke

LogMeOnce tillader registeransvarlige til at styre og spore deres brugerens samtykke på en klar og kan skelnes fra andre forhold og gives i en forståelig og let tilgængelig form, ved hjælp af klare og almindeligt sprog.

misligholdelse Notification

Under BNPR, underretningspligt er obligatorisk og skal ske inden 72 timers først at have fået kendskab til overtrædelsen. Databehandlere vil også være nødvendigt at underrette deres kunder, controllere, ”Uden ugrundet ophold” efter først fået kendskab til en brud på datasikkerheden.

Ret til adgang

Registrerede har ret til hos den registeransvarlige bekræftelse om, hvorvidt personoplysninger om vedkommende er under behandling, hvor og til hvilket formål. Further, controlleren skal give en kopi af de personlige data.

Som en registreret, du kan få adgang til, eksportere eller slette dine data kan du også kontakte LogMeOnce support på support@LogMeOnce.com for yderligere anmodning. Som en virksomhed bruger, du kan kontakte din virksomhed administrator (dataansvarlige) til at besvare din dataadgang anmodning kan du også kontakte LogMeOnce support på support@LogMeOnce.com for yderligere anmodning.

Retten til at blive glemt

Registrerede har ret til at få den registeransvarlige sletter hans / hendes personlige data, ophøre yderligere udbredelse af data.

LogMeOnce giver konto sletning kapacitet, og du kan også kontakte LogMeOnce support på support@LogMeOnce.com for yderligere anmodning.

For at slette din konto, logge ind på din LogMeOnceaccount og gå til Smart Menu-> Profil og du vil se en slette knap for at slette dine data.

dataportabilitet

BNPR introducerer dataportabilitet – retten til en registreret person til at modtage de personoplysninger om dem i en ’almindeligt brug og maskinlæsbart format’.

LogMeOnce giver evnen til at eksportere brugerkontooplysninger og du kan også kontakte LogMeOnce support på support@LogMeOnce.com for yderligere anmodning.

Sådan eksporterer din konto, logge ind på din LogMeOnce konto og gå til LogMeOnce browserudvidelse menuen og klikke på Eksportér til> du kan vælge relevante afpresse muligheder for at eksportere dine data.

Privacy by Design

LogMeOncehas blevet Architected baseret på privacy by design og sikkerhed for øje. As a “zero-knowledge” technology company, LogMeOnce ikke kender en brugers kryptering nøgle eller faktiske adgangskoder. You are the only one who has absolute knowledge of your actual password and encryption key — only you can decrypt your account. Andre fordele ved LogMeOnce Zero-Knowledge Technology:

  • User Exclusive Access Rights
  • Browser Exclusive Password Access
  • Device Exclusive Access Rights

Kryptering sker på brugerens enhed baseret på AES-256 bit kryptering med PBKDF2 SHA-256, omfattende sikkerhedskontrol er på plads for at sikre kontosikkerheden. Brugeren oplysninger er kun tilgængelig for brugeren med gyldigt adgang.

I øjeblikket LogMeOnce driver datacentre i flere regioner i hele USA. Data krypteres i hvile og under transition.LogMeOnce yderligere kapaciteter til støtte for BNPR angivet nedenfor:

  • Bruger og koncernledelsen - Evnen til at styre (Tilføje, Redigere, Slet) brugere og oprette grupper og tildele brugere og applikationer til brugere og grupper.
  • Password Politikker - Definer omfattende adgangskodepolitikker for organisationen.
  • PasswordLess PhotoLogin – PasswordLess autentificering bruger offentlige og private nøglepar med privat nøgle forsvarligt beskyttet på brugernes hvælving på mobile enhed til at levere fleksibel og stærk autentificering.
  • LogMeOnce Mugshot – Mugshot er en politik, som bygger kraftfuld sikkerhedsfunktion, der kan aktiveres eller deaktiveres baseret på organisationens requirements.Snap din ubuden gæst foto, IP address, GPS location, dato & time stamp, og mere.
  • Omfattende To Factor Authentication - Det tilføjer flere sikkerhedslag til at beskytte din virksomhed og øge sikkerheden med to-faktor-autentificering. LogMeOnce giver den rigeste udvalg af 2FA metoder og beskytter dine legitimationsoplysninger med to lag af forsvar.
    • • SMS-besked
      • Taleopkald
      • E-mail-meddelelse
      • Google Autentificering
      • Selfi-2FA
      • USB token
      • X.509-certifikat
      • Sikkerhedsspørgsmål

  • Password Dialer © og Generator - Laver sikre adgangskoder med stærk adgangskode styrke.
  • Automatisk Password Changer - ændrer automatisk adgangskoder til dine websteder.
  • Password Scorecard – LogMeOnce Sikkerhed Scorecard sporer password s succesfaktorer på fire måder: it’s essence, strength, daily usage and access activities. Derudover, the report tells you exactly why your master password is (or isn’t) stærk.
  • Kill-Pill – Send en Kill-pille, og du kan straks tørre eventuelle LogMeOnce data gemt på det. Adgang til LogMeOnce konto på den eksterne enhed vil blive nægtet.
  • Audit & Compliance – With a single click, quickly get real-time charts, graphs, reports.
  • Adaptive MFA Authentication – LogMeOnce Adaptive Multi Factor Authentication (MFA) is a comprehensive, risk-based engine that enables IT administrators to define security policies on how to handle internal, external or partner connection requests. Policies are based on risk profiles and can trigger the need for additional authentication or provision a limited set of applications.
  • Risk-based Authentication – LogMeOnce risiko-baseret godkendelse sikres tillid til hvilke forbindelser kommer til dit netværk. LogMeOnce validerer alle forbindelser baseret på geografisk placering, IP address, time of the day and other internal risk-based rules.
  • Anti-Theft – LogMeOnce tilbyder et komplet sæt af anti-tyveri funktioner:
    • • Tør: Delete all LogMeOnce data, if you know the device is stolen
      • Lås: Remotely lock your device by forcing a password
      • Ring: Get the phone to ring at top volume, for an easy find
      • Log ud: Remotely log out of your device, and instantly protect your data.
      • Fjernbetjening lokalisere: Get its GPS location on a city map.
      • Retning: Plot your device’s location and get direction on a map.
      • Displaymelding: On your phone, display a message and help finder to get your device back to you

Hundredvis af Apps er præ-integreret for dig ved LogmeOnce:

  • myspace_0
  • Blogs
  • cmnap
  • tWTR
  • chrm
  • ud i
  • flickr
  • PNC
  • gm
  • saft
  • nfl
  • UMD
  • evrnot
  • airfc
  • gmail
  • relttc
  • blogr_0
  • hotml
  • Eby
  • Ford
  • junpr
  • trætte
  • vand
  • præsident
  • drop_0
  • tumblr
  • klm
  • ADP
  • LUF
  • ære
  • hurtig
  • facbook0
  • Yaho

LogmeOnce Management Team erfaring omfatter:

  • skyderen niveau billede skyderen niveau billede skyderen niveau billede skyderen niveau billede skyderen niveau billede skyderen niveau billede skyderen niveau billede