Hem Företag Vad är det bästa sättet att dela lösenord med familjen, kunder, och ditt team?

Vad är det bästa sättet att dela lösenord med familjen, kunder, och ditt team?

förbi Chelsea

Säkert, att hålla dina lösenord privata bör vara en prioritet. Men det finns också många gånger när du behöver dela ett kontoinloggning, kanske för en tillfällig period eller löpande.

Kanske arbetar du med dina teammedlemmar och behöver dela din organisations kontoinformation med dem så att de kan komma åt. Kanske har du nyligen anställt någon–eller låt dem gå. Det skulle vara trevligt att ha en ett-klick-bort-metod för att dela lösenord eller ta bort åtkomst säkert, höger? Snarare än att behöva skapa ett nytt lösenord, ändra det överallt där du är inloggad redan, oroa dig för att den andra personen delar den med någon annan…

Eller kanske är du hemma med din familj eller partner och har ett delat Netflix -konto, till exempel. Skulle vara trevligt att enkelt och säkert se till att de kan logga in om du råkar vara hemifrån och inte kommer ihåg lösenordet!

Eller kanske dina kunder använder lösenord efter lösenord för tjänsterna, plattformar, och appar du tillhandahåller, och du kämpar för att hålla dem raka.

Med en bra lösenordshanterare, du kommer att kunna skydda dig själv, ditt företag och dina kunder från identitetsstöld och cyberbrott. På samma gång, du kommer att kunna:

  • Behöver bara komma ihåg ett lösenord (för att logga in på lösenordshanteraren)
  • Generera starkt, slumpmässiga lösenord utan att behöva komma ihåg dem
  • Gör enkelt lösenordsändringar
  • Ha ett extra lager av säkerhet
  • Använd lösenordshanteraren på flera enheter

Det tar lite ansträngning att hitta en bra lösenordshanteringslösning, få alla som du vill shrae med att ladda ner och installera det. Men jämfört med besväret med att behålla flera individuella lösenord eller osäkert dela lösenord (som värst), det är absolut värt ansträngningen att skapa din familj med ett system som gör delning säkert och enkelt.