Acasă Administrarea parolei Cum să rețineți parolele păstrându-le în siguranță
how to remember passwords

Cum să rețineți parolele păstrându-le în siguranță

de Emma Wilson

Parola. Qwerty. 123456.

Ce împărtășesc aceste trei fraze? Ei sunt cei parole de top piratate de 2020 in Statele Unite.

Aceste parole sunt populare, deoarece sunt ușor de tastat și ușor de reținut. Cine nu dorește să-și amintească parolele ușor?

Cu atât de multe servicii care necesită conturi protejate prin parolă, se simte imposibil să le amintesc pe toate.

Cu software sofisticat și hackeri care lucrează cu normă întreagă, încălcările de date sunt obligate să se întâmple. Urmând câteva instrucțiuni simple privind parola, vă puteți face partea pentru a vă proteja conturile online.

După ce ați creat acele parole, trebuie să vă amintiți de ele. Citiți în continuare pentru sfaturi despre cum să vă amintiți parolele. După ce ați creat acele parole, trebuie să vă amintiți de ele. Citiți în continuare pentru sfaturi despre cum să vă amintiți parolele. Just think of it, all your passwords including saved passwords, master password, old or new password, weak or strong passwords should all be protected in a password managers.

The Longer the Stronger Master Password

Opt personaje, minim. Majoritatea site-urilor necesită cel puțin opt caractere într-o parolă. Dacă puteți, încercați să faceți parola mai lungă de opt caractere.

Motivul? Mulți hackeri folosesc algoritmi pentru a-i ajuta. Cu cât mai multe personaje trebuie să decodeze, cu cât durează mai mult.

Trecerea dincolo de opt caractere face ca parola să fie și mai dificil de ghicit. Și, în caz că vă întrebați, mai lungă nu este o parolă sigură. Make your master password a memorable password so you will not forget it.

Not Too Personal Or Same Password

Stai departe de adrese, numere de telefon, numele străzilor, zile de nastere, sau numele membrilor familiei. Aceste lucruri sunt ușor de ghicit sau descoperiți răsfoind conturile de pe rețelele sociale.

Atenție la mascotele școlii și numele de fată, de asemenea. Chiar și o căutare rapidă pe Google poate dezvălui informații de bază despre dvs.

Parola dvs. ar trebui să fie ceva ce vă puteți aminti, dar nimeni altcineva nu o va face. Dacă sunteți vocal în legătură cu dragostea dvs. pentru subs, stai departe de chiftele subțire minunat! sau Iluvmeatballsubs1999.

Alegeți parole pe baza unor fapte puțin cunoscute despre dvs.. Dacă nimeni altcineva nu știe despre obsesia ta One Direction, face din secretul tău muzical baza parolei tale. Nu vă faceți griji, nu vom spune nimănui. The compromised password should not have a place in your stored passwords list.

Creați un cod

Crearea parolelor ușor de reținut care sunt, de asemenea, sigure necesită un pic de gândire și de planificare. Mergeți mai departe și puneți-vă niște ochelari de soare, palton, sau o pălărie distractivă, dacă vă ajută să vă curgă sucurile creative. Începeți cu o parolă de bază și faceți-o puțin mai complicată de acolo.

CryptoPhrase

Începeți cu o frază care înseamnă ceva pentru dvs., dar nu mulți oameni ar ști. Să folosim exemplul One Direction.

Folosind melodia preferată One Direction, Ceea ce te face frumos, creați un cod. Ați putea lua expresia One Direction Number One Hit What Makes You Beautiful și să utilizați prima literă a fiecărui cuvânt.

OdNoHwMyB. Acest lucru este mult mai sigur decât titlul unei melodii sau numele trupei. Vrei să devii și mai amator (citit: mai sigur)? Încercați să utilizați numere acolo.

1Dn1HwMyB. Vezi ce am făcut acolo? One=1. You could also add the debut date, Aprilie 21, 2012. 1Dn1HwMyB4212012. Acesta este un mod excelent de codificare, but still remember password.

Memoria musculară

Este o frază cripto prea critică? Dacă utilizați un cod activat de mișcare pentru a vă debloca telefonul inteligent, acest truc este chiar pe aleea ta.

Luați o carte de index sau o notă mare post-it, și un stilou sau creion. Umpleți cardul cu combinații aleatorii de numere, scrisori, și caractere în rânduri uniforme. Acum glisează degetul cu aceeași mișcare pe care o folosești pentru a debloca smartphone-ul sau tableta.

Folosiți numerele sau literele pe care tocmai le-ați glisat pe cartea de index pentru parola dvs.. Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă stoca parola, pentru că nimeni altcineva nu va putea să înțeleagă nota dvs. dacă o va găsi.

Adăugați câteva repetări

Once you’ve landed on your super secure passwords, sigilați afacerea adăugând repetări ușor accesibile. Iată ce vrem să spunem.

Să continuăm cu parola 1Dn1HwMyB4212012. Prin adăugarea dfdfdfdfdfdf la final, crești securitatea. Acest lucru creează confuzie pentru unele programe de hacking și hackeri.

Utilizați oricare două taste care sunt apropiate una de cealaltă pe tastatură și care nu au nevoie de tasta Shift.

Explorează tastatura

Iată o altă metodă de încercat. Folosind parola de bază 1DN1HwMyB, adăugați câteva numere. Ce se află deasupra primei litere, D pe tastatură? E atunci numărul 3.

Ai putea adăuga 1De3. Acum urmează următoarea literă N pe tastatură. Veți găsi JI9.

Introduceți acest model pentru orice parte a parolei dvs. pentru a o face mai sigură. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a schimba o parolă de bază suficient pentru a crea mai multă securitate între conturi.

Tine minte, nu ar trebui să utilizați niciodată aceeași parolă în toate conturile. Schimbarea părților acestuia pentru a-l face mai sigur, in orice caz, este bine.

Adăugați caractere

Multe site-uri necesită acum să adăugați cel puțin un caracter la parola dvs.. Stai departe de punctul de exclamare de la sfârșit. Este foarte comun și ușor de descoperit.

Experții recomandă utilizarea a cel puțin o cifră, un simbol, o majuscula, și un caracter minuscul.

Să continuăm cu parola noastră de bază One Direction. Ai putea arunca la întâmplare un personaj acolo, dar ți-ai aminti asta? Cel mai bine este să evitați utilizarea tastei Shift cu caracterele parolei dvs..

Puteți încerca să utilizați paranteze în jurul porțiunii de dată a parolei. Ar putea arăta cam așa: 1Dn1HwMyB[4212012]. Aveți mai mult de opt caractere, numere, și scrisori.

Există încă mai multe măsuri de precauție de luat atunci când creați parole ușor de reținut. Continua să citești.

Nu fi infractor repetat

Nu utilizați aceeași parolă în toate conturile. Citește din nou asta. Using the same passwords for multiple accounts is like handing your personal info to a hacker.

Să presupunem că folosiți Iloveonedirection! (dar nu) pentru servicii de streaming video, online banking, și datele dvs. de conectare la sporturi fanteziste. Apoi primiți un e-mail despre o încălcare a datelor pentru una dintre acestea.

Acum, oricine ți-a furat parola pentru sporturi fantastice, are acum acces la serviciile online de streaming și video online. Este posibil să nu fiți prea preocupat de serviciul dvs. de streaming compromis, dar ar trebui să fii îngrijorat informații bancare furate.

Reciclarea nu este recomandată

Unora le place să facă mici modificări ale parolelor și să le refolosească. Reutilizarea mediului este un mare obicei, reciclarea parolelor nu este. Când reciclați parolele, devin mai ușor de dat seama.

Să presupunem că parola dvs. este ILOveOneDirection1999!. Atunci te gândești, “Știu cum să-mi amintesc parolele. Voi schimba anul.” Deci, creați următoarea parolă ILOveOneDirection1989.

Vedeți problema aici? Este o modalitate excelentă de a vă aminti parole vechi, dar și ușor de spart. Așa cum sa menționat mai sus, dacă doriți să vă schimbați parola de bază, face mai complicat. Nu schimbați doar unul sau două numere.

Scrie pe hartie

Deci, cum ar trebui să vă amintiți toate aceste parole diferite? De fapt, este în regulă să le scrieți. Cu ani în urmă, acesta a fost opusul unui bun sfat de parolă.

A fost atunci când cele mai multe amenințări la adresa securității tale erau cineva care te fura fizic parola desktop Rolodex. In zilele de azi, amenințările cibernetice sunt mult mai frecvente decât furtul fizic.

Urmați aceste sfaturi

Asigurați-vă că respectați câteva linii directoare de siguranță de bază atunci când vă scrieți parolele.

Această listă ar trebui să fie o listă de hârtie și stilou / creion de modă veche. Acesta nu este un document Google, Foaie Excel, sau orice alt document de procesare a textului online.

Următorul, asigurați-vă că se află într-o locație sigură. Dacă sunteți în deplasare mult, cel mai bine este să lăsați în urmă acel blocnotes de parole de încredere. Gândiți-vă la blocarea acestuia în sertarul de fișiere sigur sau sigur.

In cele din urma, nu scrie doar totul. Dacă persoana greșită pune mâna pe lista respectivă, veți dori să le fie dificil să-și dea seama ce spune.

În loc să afișați parolele pentru fiecare cont, folosește sfaturi mici doar pe care le-ai ști. În loc să scrie Sporturi fanteziste – 1Dn1HwMyB[4212012], scrie Sporturi fanteziste – acea lovitură.

Dacă nu este spart…

Contrar sfaturilor vechi, nu este nevoie să vă schimbați în mod obișnuit parola. Dacă parola dvs. nu a fost compromisă, păstrează-l așa cum este.

Schimbarea parolelor fiecare 30-90 zile obligă oamenii să faciliteze hack-ul parolelor. Aceasta învinge scopul cerinței frecvente de modificare a parolei: creșterea securității.

Nu vă fie frică să externalizați

Deci, ați încercat hacks și trucuri și încă nu vă puteți aminti toate aceste parole. E in regula, ai opțiuni.

Puteți externaliza gestionarea parolelor către profesioniști. Administratori de parole păstrați-vă parolele în siguranță criptându-le. Acestea vă vor ușura procesele de conectare și deconectare.

Devenind creativ

Companiile de gestionare a parolelor știu că v-ați săturat să urmăriți parolele complicate. Știu, de asemenea, că doriți să vă conectați la conturile dvs. online fără a reseta parola de fiecare dată.

De aceea, s-au gândit la modalități alternative de conectare. Prin utilizarea software-ului de recunoaștere a feței, te poți conecta cu fața ta. Cu autentificare cu doi factori, veți confirma că vă conectați prin e-mail sau prin confirmare text.

Aceste companii și-au dat seama cum să lucreze mai inteligent, nu mai greu.

Folosiți Forța automatizată

Dacă crearea propriei parole pare prea mult de lucru, folosiți un dispozitiv securizat generator de parolă. LogMeOnce, de exemplu, are un generator care vă permite, de asemenea, să verificați puterea parolei.

Fiți foarte atenți atunci când căutați acest instrument online. S-ar putea să utilizați un site nesecurizat care vă va înregistra parolele și va încerca să vă pirateze conturile.

Accesați întotdeauna mai întâi site-ul web al companiei și verificați reputația lor online înainte de a face clic pe linkuri pentru a genera sau verifica securitatea parolelor.

Este de afaceri și este personal

da, păstrarea informațiilor dvs. personale este extrem de importantă. Dar ce zici de afacerea ta?? Dacă dețineți sau conduceți o afacere, what safeguards do you have in place for security?

Have you educated your employees on strong password creation? Are they following password safety protocols? How can you be sure your sensitive business info is secure?

Can Your Employees Pass the Password Test?

If you’re concerned about password security within your business, try a little test. Have an IT or Human Resources person send a mass email asking for employees’ parole.

Your employees should know to NEVER give this info out. Even if it’s within the company. By testing the waters this way, you’ll be able to see who is following password protocol and (more importantly) who is not.

Password Solutions for Your Business

Maybe you don’t have the time to test your company’s security. LogMeOnce can help. They provide added security, conectare ușoară, managementul securității mobile, și mult mai mult.

Când angajații dvs. nu sunt stresați cu privire la securitatea parolei, își pot face treaba. Dacă aveți nevoie de asistență pentru securitate cibernetică, angajează-l pentru profesioniști. Este o utilizare mult mai bună a resurselor dvs. valoroase.

Nu vă subliniați cum să rețineți parolele

Parolele slabe vă lasă conturile personale și de afaceri vulnerabile la atacurile cibernetice. Parolele lungi cu mai multe caractere diferite sunt mult mai sigure.

Îngrijorat de cum să rețineți parolele? Bazează-i pe ceva semnificativ pentru tine.

Este ok să scrieți aceste parole pe hârtie fizică. Asigurați-vă că se află într-o locație sigură. Dar nu le scrieți cuvânt cu cuvânt.

Creați un fel de întrebare sau frază pe care numai dvs. o veți recunoaște pentru înregistrările dvs..

Riposteaza

Când se produc încălcări de date și hacks, victimele sunt aproape întotdeauna în defensivă. Nu ar fi grozav dacă ai putea oferi un pic de rambursare hackerului tău?

LogMeOnce are răspunsul tău. Cu ȘOC, dispozitivul mobil al hackerului dvs. va emite zgomote și alerte urâtoare odată ce vor fi surprinși încercând să vă fure informațiile.

Cum e asta pentru a lupta înapoi?

Password Manager to the Rescue

Vă întrebați cum să vă amintiți parolele? Înrolează un manager de parole. La LogMeOnce, suntem pasionați să vă păstrăm informațiile în siguranță.

De asemenea, ne dăm seama cât de plictisitor și frustrant este să vă amintiți parole sigure pentru fiecare dintre conturile dvs. online. De aceea am simplificat procesul.

Avem soluții personale și de afaceri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. LogMeOnce este brevetat, soluțiile de autentificare sigure au ceea ce aveți nevoie pentru a vă face treaba.

Vă putem ajuta să vă înlocuiți în siguranță parolele cu autentificare foto, ID-ul feței, amprenta, sau cod PIN. Puteți folosi în continuare parolele, doar te vom ajuta păstrează lucrurile în siguranță.

Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] Elevi, bucură-te 50% din pachetul nostru. Permiteți-ne să colaborăm cu dvs. astăzi pentru a vă păstra informațiile importante în siguranță.