Acasă Consumatori „Poate fi spart Facebook sau Messenger??”

„Poate fi spart Facebook sau Messenger??”

de Chelsea

da, contul dvs. Facebook sau Facebook Messenger pot fi piratate sau pot obține un virus, din pacate. Facebook este, în general, destul de bun la filtrarea acestora. (Acesta este motivul pentru care este, de asemenea, important să vă mențineți actualizate aplicațiile Facebook și Messenger.) in orice caz, sunt încă acolo din când în când. Se creează mereu altele noi, de asemenea.

Pentru că Facebook și Messenger sunt atât de populare, acestea sunt ținte pentru unele dintre cele mai vicioase atacuri cibernetice. Dacă primiți un virus prin Messenger, ceea ce se întâmplă este că acest virus va trimite automat link-uri rău intenționate cu mesaje înșelătoare prietenilor dvs. de pe Facebook prin intermediul Messenger.

Faceți cardio acasă fără bicicletă, este posibil! – Strong Academy Culturism feminin clen max 40mcg 100 pastile crez: training of michael b jordan musculation video.Ceea ce face un virus poate diferi, întrucât sunt atât de multe altele diferite și noi tot timpul. Aceștia împărtășesc aceeași caracteristică comună: pentru a urmări și a obține date confidențiale, cum ar fi apăsările de taste, conectări / parole și informații despre cardul de credit pentru a vă deturna profilul și pentru activități ilegale.

În Messenger, o modalitate în care se întâmplă acest lucru este că ați putea primi un mesaj aleatoriu. S-ar putea spune ceva de genul:

 • Este videoclipul tău? Este un videoclip foarte prost.
 • Hei, Tocmai am făcut un photoshop cu tine, verifică
 • Urmăriți videoclipul făcând clic pe imaginea care vă aparține.
 • Buna ziua [Nume], ce faci în acest videoclip?? laugh out Loud, Fără comentarii!
 • Omg haha ​​ați văzut această fotografie pe care ați fost etichetată în LOL —->
 • Ohh! chiar esti tu?

S-ar putea să dai peste un mesaj de genul, "Felicitări! Profilul dvs. a fost selectat de Facebook!”Sau„ În fiecare joi selectăm un utilizator norocos din [numele tarii] pentru a primi un cadou exclusiv de la sponsorii noștri. ”

Acesta este un tip de virus Facebook care păcălește utilizatorii să obțină „cadouri” precum iPhone, carduri cadou, și oferte similare cu cele bune pentru a fi adevărate. După ce faceți clic pe „Selectați”, vă va duce la un site web rău intenționat și uneori, descărcați și instalați automat aplicații nesigure pe computer.

Alte modalități prin care poți fi piratat cu Facebook este prin phishing sau keylogging.

Ce este phishing-ul?

Acesta este momentul în care hackerul „pescuiește” informațiile dvs., creând o pagină web care arată identic cu pagina principală a Facebook… Atunci, vă trimit un e-mail prin care vă solicită să vă conectați. Dacă primiți acest e-mail și faceți clic pe linkul din e-mail, veți fi direcționat către o pagină care arată DOAR ca pagina principală reală de pe Facebook! Dacă introduceți adresa de e-mail și parola pe această pagină falsă, in orice caz, aceste informații sunt înregistrate automat de către hacker pentru utilizare ulterioară, iar contul dvs. este acum compromis.

Pentru a preveni acest lucru, căutați bara de adrese care ar trebui să fie adresa autentică a site-ului Facebook înainte de a introduce orice detalii despre contul dvs.. De asemenea, uneori, dacă sunteți atacat de phishing, Facebook va afișa un avertisment de redirecționare. Puteți să vă schimbați datele de conectare cât mai curând posibil și să vă salvați de a fi piratat.

Ce este cheylogging-ul?

Chiar și un profesionist în tehnologie poate avea un virus de keylogging pe dispozitivul lor electronic și nu-și dă seama. Acești viruși sunt foarte furioși! Un program antivirus Keylogger înregistrează tot ce introduceți în computer, comprimat, sau telefon mobil. Aceste informații furate pot include parole, numere bancare, și alte date confidențiale, care este transmis hackerului folosind TP sau e-mail. Un atac de keylogging poate duce cu ușurință la furt de identitate.

Pentru a preveni acest lucru, nu utilizați un computer public pentru a vă conecta la contul dvs.. Software-ul Keylogging poate fi instalat pe acesta și nu vă dați seama. Utilizarea WIFI publică gratuită vă poate lăsa, de asemenea, vulnerabil dacă vă conectați la Facebook sau Messenger în timp ce vă aflați în acea rețea WIFI.

Parola Facebook, Prietenii Facebook și hackerii de mesagerie și cum se relaționează

Dacă contul dvs. Facebook a fost piratat sau compromis , fii atent la ce s-a întâmplat. și când a început? Hack-ul Facebook ar putea avea acces la lista de prieteni. Deci, este mai bine să nu vă schimbați parola și să vă anunțați prietenii de pe Facebook, dacă au primit vreun mesaj suspect de la tine.

Ce se întâmplă dacă ești piratat pe Facebook?

Dacă folosești mult Messenger, puteți partaja informații în mesaje pe care nu doriți să le distribuiți publicului. Dacă Messengerul tău este piratat, un hacker poate avea acces la contul dvs. și se poate conecta pentru a examina informațiile din mesajele dvs., sau trimiteți mesaje individual persoanelor din contactele dvs., prefăcându-mă că ești tu.

Dacă cineva intră în contul tău de Facebook, el sau ea vă poate schimba apoi parola de Facebook. Odată ce se întâmplă acest lucru, el sau ea vă poate folosi contul și nu veți avea succes încercând să vă conectați pentru a le opri. Probabil că nu veți putea face nimic pentru a preveni acest lucru până când nu îl raportați Facebook și un administrator Facebook va investiga problema.

Uneori, contul dvs. poate fi compromis de malware în loc de un hacker individual. Dacă se întâmplă acest lucru, contul dvs. ar putea fi folosit pentru a trimite spam tuturor prietenilor dvs.’ conturi cu afișări pe perete, mesaje private sau ambele.

Pot afla cine mi-a spart contul Facebook?

Eventual. Depinde de nivelul de sofisticare al hackerului sau al malware-ului.

Puteți verifica, deşi, conectându-vă la Facebook și accesând Setări și căutați Istoricul dvs.. Descărcați o copie a istoricului dvs. de pe Facebook. În partea de jos, îl puteți extinde și găsi adresa IP a persoanei. Raportați-vă Facebook și Poliției. Există instrumente online care vă pot ajuta să căutați o adresă IP pentru a găsi locația computerului care v-a accesat contul.

Ce trebuie să știți despre contul Facebook piratat

Mai întâi ar trebui să verificați dacă contul dvs. Facebook a fost într-adevăr hacked sau nu. Verificați dacă vă solicită sau nu contul dvs. Facebook existent. Urmează următoarele instrucțiuni:

 • Verificați detaliile de autentificare, ai uitat parola?
 • Verificați setările Facebook
 • Este activată autentificarea cu doi factori?
 • Verifică-ți mesagerul Facebook, găsești vreun mesaj suspect?
 • Aveți alte conturi Facebook? Verificați contul Facebook Messenger sau chiar Instagram.
 • Verificați pictograma de blocare a browserului, folosește https, dacă da, înseamnă că criptarea cap la cap este activată
 • Ce dispozitiv folosiți Facebook-ul dvs.? Îl folosești pe telefonul tău mobil, smartphone sau alte dispozitive?
 • Ați acceptat recent o cerere de prietenie? Ați transmis informații personale?

Nu strică niciodată să iei măsuri suplimentare de securitate și să recâștigi accesul. Hackerul a modificat opțiunea sesiunilor sau parola contului și ce alte informații conținute în contul dvs. au fost accesate. Verificați aplicația mobilă, te-ai deconectat de la cont?

Ce trebuie să faceți dacă credeți că contul dvs. este piratat

 1. Primul, schimbați parola de Facebook. Dacă nu vă mai puteți conecta, vezi dacă poți să dai clic pe „resetează parola” și să primești un link prin e-mail pentru a o reseta.
 2. Al doilea, raportează hack-ul pe Facebook.
  https://Facebook.com/hacked/
 3. Următorul, anunțați prietenii și familia, în cazul în care primesc mesaje spam de la dvs..
 4. Cercetează în continuare. Facebook are câteva resurse și îndrumări excelente pentru a vă ajuta dacă credeți că ați fost piratat:Cred că contul meu de Facebook a fost spart sau cineva îl folosește fără permisiunea mea.
  https://www.facebook.com/help/203305893040179/?ref=u2u
 5. Obțineți un manager de parole pentru a crea o parolă sigură și pentru a adăuga un strat suplimentar de securitatecu autentificare cu 2 factori. LogMeOnce Password Manager este un manager de parole gratuit care are un mod convenabil și unic de a adăuga mai multă securitate cu autentificarea cu 2 factori (numit adesea „2FA”). Aflați mai multe despre acesta și descărcați-l gratuit acum: https://logmeonce.com