Huis Wachtwoordbeheer Is het verstandig om de wachtwoordgenerator van Safari te gebruiken??

Is het verstandig om de wachtwoordgenerator van Safari te gebruiken??

door MaryS

Is het verstandig om de wachtwoordgenerator van Safari te gebruiken??

Met zoveel nieuwe apps en services die elke dag verschijnen, het kan moeilijk zijn om al uw wachtwoorden bij te houden.

Gelukkig voor jou, Safari heeft een ingebouwde wachtwoordgenerator die sterke en veilige wachtwoorden genereert, afhankelijk van het beveiligingsniveau dat je nodig hebt.

Als u hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts hebt gebruikt om het inloggen op uw webaccounts gemakkelijker te maken, Safari kan wachtwoorden voor u genereren die veel beter zijn, veel sterker en veel beter bestand tegen hackers dan de wachtwoorden die u bedenkt.

Als u op zoek bent naar nog meer veiligheid, echter, we raden aan om onze wachtwoordbeheerder te bekijken, LogMeOnce. Het genereert automatisch gerandomiseerde wachtwoorden voor elke site (en ordent ze zodat ze gemakkelijk te vinden zijn), synchroniseert op verschillende apparaten via cloudopslag of lokaal via wifi, slaat versleutelde gegevens online op met versleuteling van bankkwaliteit - en dat alles terwijl het gratis is.

LogMeOnce wordt ondersteund door een aantal krachtige beveiligingsfuncties. In feite, het gaat een stap verder dan de meeste van zijn concurrenten, met een reeks gepatenteerde en auteursrechtelijk beschermde tools om uw gevoelige informatie verder te beschermen. Je kunt ook Dark Web-monitoring toevoegen met de premium-opties. Het is een geweldige manier om gemak te hebben en veiliger te blijven dan alleen de wachtwoordgenerator van Safari te gebruiken.

LogMeOnce wordt in uw webbrowser geïnstalleerd (zoals Safari, Chrome of Firefox). U kunt de extensie downloaden via de Chrome Web Store, of in de App Store als je een Windows- of Mac-apparaat gebruikt.

​Zie Hoe LogMeOnce Browser Extensiemenu te gebruiken voor meer details: