Huis Wachtwoordbeheer Is het veilig om wachtwoorden op te slaan in Chrome of Safari

Is het veilig om wachtwoorden op te slaan in Chrome of Safari

door MaryS

Wanneer u uw wachtwoorden opslaat in een webbrowser, ze worden automatisch opgeslagen op de computer. Het maakt het handig voor u de volgende keer dat u zich wilt aanmelden bij uw accounts. Maar het gaat ten koste van de veiligheid.

Het is riskant om wachtwoorden op te slaan in uw webbrowser zoals Chrome, Safair of Firefox want als iemand anders toegang heeft tot uw computer, ze hebben toegang tot al je accounts. Het is dan gemakkelijk voor hen om alle informatie te wijzigen die moet worden gewijzigd. Als u alles veilig wilt houden met uw online accounts, maar toch gemak wilt hebben, een wachtwoordbeheerder is een betere oplossing en veel veiliger.

U kunt een wachtwoordbeheerder gebruiken door deze op uw telefoon of laptop te installeren. Een wachtwoordmanager genereert desgewenst complexe wachtwoorden, en bewaar al uw accountgegevens in een digitale kluis. Deze digitale kluis is versleuteld, en is alleen toegankelijk met een hoofdwachtwoord. Je hebt ook de mogelijkheid om je wachtwoorden op verschillende apparaten te synchroniseren. Dit betekent dat alle wijzigingen die op het ene apparaat plaatsvinden, worden toegepast wanneer u zich aanmeldt op uw andere apparaat.

Als je hetzelfde wachtwoord voor je accounts hebt gebruikt en het lastig is om ze allemaal bij te houden, een wachtwoordbeheerder is misschien precies wat je nodig hebt. Met een goede kunt u veilige wachtwoorden maken die uniek zijn voor elk account zonder ze allemaal te hoeven onthouden. En als iemand anders ooit uw computer in handen krijgt? Ze hebben geen toegang tot je accounts omdat ze alleen het inlogscherm zien.

Een wachtwoordbeheerder maakt inloggen veel handiger terwijl alles veilig op slot blijft. We kunnen hierbij helpen door een eenvoudige manier aan te bieden om onze wachtwoordbeheerder uit te proberen, LogMeOnce.

Download het nu gratis, en zie hoeveel veiliger u kunt zijn zonder afbreuk te doen aan het gemak.