Hjem Sikkerhed Ofte stillede spørgsmål om Cloud Data Storage: Kan skyen hackes?
cloud data storage

Ofte stillede spørgsmål om Cloud Data Storage: Kan skyen hackes?

ved Emma Wilson

Datalagring i skyen er blevet et af de mest fremtrædende områder inden for tech -sektoren i de seneste år. Det meste af den smarte teknologi, du køber, har adgang til mindst én type cloudmiljø.

Computere leveres med indbyggede cloud-lagringsmuligheder, der kan hjælpe dig med at tage backup af dine fotos, videoer, og andre filer. IPhone synkroniserer automatisk dine data med Apples servere, så du aldrig mister filer.

De fleste tjenester, der bruger skyen, siger, at det er mere sikkert end at operere med en lokal lagringsmulighed, men gør det det immun mod hacking? 

Her er alt hvad du behøver at vide om lagring af data på skyen, cloud hacking, og hvordan dine data beskyttes.

Hvad er Cloud -datalagring?

I dag, “skyen” er overalt. Selv folk, der aldrig har arbejdet med computere, har hørt om det, men ikke mange mennesker ved præcis, hvad det er, eller hvordan det fungerer.

Det cloud computing historie er en lang, men kerneidéen var at tillade to mennesker at bruge en enkelt computer på samme tid. Med visse programmer, den idé er blevet til virkelighed.

Datalagring i skyen fungerer ikke fra himlen som navnet antyder. Faktisk, det fungerer fra et netværk af servere på jorden, alle ejes af det selskab, der tilbyder tjenesterne.

For eksempel, Google bruger sit cloud -miljø med alle sine onlinetjenester. Du kan få adgang til en slags Google -app på hvilken smartenhed du end ejer, f.eks. din telefon, tablet, og bærbar.

Når din enhed uploader nogen form for data i skyen, det bliver faktisk sendt til fysiske servere, der gemmer dine oplysninger. Adgang til disse data fra skyen betyder forbindelse til disse servere for at hente dem.

Med andre ord, at betale for en skytjeneste betyder at leje plads ud på en anden virksomheds servere. desuden, din virksomhed er ikke ansvarlig for vedligeholdelsen. Det inkluderer vedligeholdelse, administration, eller fejlfinding.

Ved hjælp af skyen kan du håndtere flere projekter på én gang, nemt dele data, og få adgang til disse data fra flere forskellige enheder. Der findes også forskellige typer til virksomheder.

SAAS leverer software og er et af de mest udviklede områder. PaaS understøtter skrivesoftware, og IaaS giver kunderne mere computerkraft.

Den største ulempe ved cloud computing, imidlertid, er manglen på øjeblikkelig kontrol. Som kunde, der er ikke meget du kan gøre på din side for at beskytte serveren eller gendanne data, der er gået tabt. Du har også brug for en internetforbindelse for at få adgang til den.

Sådan får hackere adgang til dine data

På trods af skyens formodede sikkerhed, det er ikke immun mod cybertrusler.

For mindre virksomheder og virksomheder, en cloud -datalagringsudbyder vil have meget bedre cybersikkerheds- og forsvarsforanstaltninger, end du personligt havde råd til. Større virksomheder med betydeligt flere oplysninger lagret i skyen skal muligvis være mere forsigtige.

Google driver nogle af de bedste cybersikkerhedsoperationer, og med god grund. Hvis de skulle blive hacket, enhver, der er afhængig af deres software og cloud -netværk, kan miste værdifuld information. Faktisk, næsten 2 millioner virksomheder bruger Google Apps.

I 2019, Google udstedte over 40,000 cyberangreb advarsler gennem deres Advanced Protection Program (APP). Til den tid 2020 rullede rundt, antallet af skyangreb rundt om i verden steg til næsten 3.1 million ifølge McAfee.

Oftere end ikke, cyberangreb er ikke den slags, man ser på tv -udsendelser. De involverer ikke lange kodestrenge. I stedet, den mest almindelige form for angreb er phishing.

Phishing -e -mails overbeviser brugerne om, at de er fra velrenommerede virksomheder for at få adgang til personlige oplysninger. Når en hacker får adgang til en konto, de kan bruge skyinfrastrukturen til at få adgang til andre konti.

Hvis de formår at få adgang til en konto, der tilhører skyudbyderen, så ville angrebet være meget mere omfattende. Heldigvis, disse virksomheder har også flere niveauer af cybersikkerhed indbygget til at håndtere trusler før og efter et angreb.

Cloud Protection -software

En af de vigtigste måder at beskytte din virksomheds data i enhver situation er at uddanne dine medarbejdere. Et svagt kodeord kan let omgås eller gætte baseret på personlige oplysninger. At kende forskellen mellem en ægte e -mail og et phishing -forsøg gør også en kæmpe forskel.

Der er mange muligheder for at beskytte dine data og advare din virksomhed om aktuelle trusler.

LogMeOnce tilbyder en adgangskodeadministrator, identitetstyveri beskyttelse, og en sky -krypterer.

Det password manager kan gemme adgangskoder og kreditkort og foretager tofaktorautentificering. Deres identitetstyveribeskyttelse kan overvåge det mørke web og advare dig om eventuelle overtrædelser. Cloud encrypter krypterer filnavne og indhold på alle dine enheder.

De fleste andre tjenester, du bruger, har deres egen ledsagende skybeskyttelsessoftware.

For eksempel, Googles Apigee Sense arbejder med deres API Management Platform for ekstra beskyttelse. Harmony Email og Office forhindrer angreb på SaaS -apps og din cloud -e -mail.

Indstillinger for sikker opbevaring i skyen

Alle har hørt om de forskellige muligheder for cloud storage derude, såsom Dropbox og iCloud. Men hvilke er faktisk de sikreste for dine skyfiler?

Google Drev er en af ​​de bedste derude for sin overkommelige pris og integration fra tredjepart. Virksomheden bruger flere lag kryptering til at beskytte sine kunder og vil advare brugerne om enhver usædvanlig aktivitet.

Når du ser på dine muligheder, overvej, hvilke sikkerhedsniveauer der tilbydes, og hvordan du bedst kan drage fordel af dem.

Forebyg Cloud Hacking

Om cloud-datalagring er sikrere end en server på stedet, afhænger af den omhu, du lægger i din sikkerhed. Mange mindre virksomheder har simpelthen ikke råd til at implementere streng cybersikkerhed, så det er bedre at stole på en større virksomhed, der kan. Skyen er også meget mere praktisk for din virksomhed.

Hvis du vil gøre dit til at beskytte skyen mod hacking, prøv LogMeOnce. Vi tilbyder kraftfuld sikkerhed med bekvemmelighed til overkommelige priser. Tilmeld dig i dag og få en gratis 14-dages prøveperiode.