Hjem Adgangskodestyring 7 Fordele ved at bruge adgangskodehåndteringssoftware
password management software

7 Fordele ved at bruge adgangskodehåndteringssoftware

ved Emma Wilson

Mange mennesker bruger adgangskoder, der er utroligt nemme at bryde. Ifølge nyere statistik, den mest almindelige adgangskode i USA er “123456” med “adgangskode” dukker også op.

Hvis du bruger disse adgangskoder i enten personlig eller forretningsmæssig kapacitet, det forårsager en massiv sikkerhedsrisiko. Løsningen er en adgangskodestyringssoftware.

For nogle brugere, tanken om at bruge en password manager er lidt fremmed. Hvordan fungerer de, og hvilke fordele tilbyder de i stedet for blot at oprette dine egne adgangskoder? 

I denne vejledning, vi ser på nogle af de imponerende fordele, der kommer ved at bruge en sikker adgangskodeadministrator, og hvorfor du skal bruge en. Er du klar til at lære mere? Så læs videre!

1. Password Management Software genererer stærke adgangskoder

I modsætning til de lettest hackede adgangskoder, som vi har beskrevet ovenfor, en sikker password manager kan generere meget stærke adgangskoder på et øjeblik. Du kan angive de parametre, du vil have adgangskoden til at opfylde, såsom længde og specialtegn, og lederen vil lave en usædvanlig stærk adgangskode til dig.

At huske disse adgangskoder ville være umuligt, som de ligner en række bogstaver, tal, og specialtegn. Det er her en online password manager kommer i arbejde: du behøver ikke huske nogen af ​​dem. Alt du behøver er en hovedadgangskode.

2. Individuelle hvælvinger for medarbejdere

Alle de adgangskoder, som dit team password manager laver, gemmes i et sikkert og krypteret hvælving. Imidlertid, ingen behøver at have adgang til andres adgangskoder, da dette åbner en verden af ​​andre sikkerhedsrisici.

Svaret er, at hver medarbejder har separate hvælvinger, som du finder på vores team password manager software. Dette betyder også, at medarbejderen kan logge ind på deres hvælving hvor som helst for at få adgang til sine adgangskoder.

3. En række forskellige log -in -metoder

Hvad sker der, hvis du glemmer din hovedadgangskode? Med vores password hvælving, det er ikke et problem. Vores PasswordLess-godkendelse har indbygget to-faktor-godkendelse (2FA), hvilket gør utrolig sikkerhed let.

Medarbejdere kan få adgang til deres hvælvinger via adgangskode, en pinkode, biometri, og endda en selfie. Sidstnævnte mulighed virker ved at sende billedet til en enhed, der allerede er tilmeldt LogMeOnce, som derefter kan godkende eller afvise loginanmodningen.

4. Let at vedligeholde bedste praksis

Bedste adgangskodepraksis kan være vanskelig at vedligeholde uden en adgangskodeadministrator. Imidlertid, på vores team og virksomhedens adgangskodehåndteringssoftware, admin kan indstille visse parametre for alles adgangskoder.

Dette sikrer ikke kun, at alle bruger stærke adgangskoder, men det er også let for administratoren at slette brugerprofiler efter behov. Insiderangreb er et stort problem for it -sikkerhed. En utilfreds eller vred tidligere medarbejder, der stadig har adgang til dit netværk, er en tikkende tidsbombe.

Når nogen forlader virksomheden, din administrator kan afmelde deres enheder og slette sin profil, som forhindrer dem i at få adgang til dit netværk. Der er ikke andet, de skal gøre, og den tidligere medarbejder vil blive fjernet fra netværket for altid.

5. Hurtigere adgang for tilmeldte medarbejdere

Mange kumulative timer går til spilde, når medarbejdere overvejer, hvilken af ​​deres adgangskoder de brugte til denne specifikke app eller service. Med en password manager, dette fjernes. I stedet for at skulle huske et kodeord, medarbejdere kan tage en selfie og logge ind på få sekunder.

Det betyder, at der er færre forsinkelser i loginprocessen, hvilket betyder, at dine medarbejdere kan komme i gang med deres arbejde meget hurtigere. Hurtigere log-in betyder øget produktivitet for din virksomhed i det lange løb.

6. Let at administrere delte konti

Delte konti er et sikkerhedsminefelt. Lad os sige, at du skal administrere et mærkes sociale medier: skal alle på dit sociale mediehold få klientens adgangskode? Svaret er nej, da dette udgør en betydelig sikkerhedsrisiko og krænker din klients privatliv.

Med en password manager, kun én person skal have adgang til den delte kontos adgangskode. Når dette er logget, admin kan give andre brugere adgang til den sociale mediekonto uden at dele adgangskoden.

Med denne teknologi, de andre brugere kan udføre deres job uden at have brug for klientens adgangskode, hvilket betyder, at dine kunder kan være rolige, at vide, at deres adgangskoder ikke deles unødigt.

7. Let at kryptere data

Hvis du bruger den bedste adgangskodeadministrator eller en af ​​de bedste, så skal du vide, at adgangskodeadministratorer normalt også har kapacitet til at gemme andre typer data.

Adgangskoder er det oplagte eksempel, men hvad med hvis du skal gemme betalingsoplysninger? Kryptering er nødvendig, så hvorfor ikke gemme dem i dit password hvælving? Biometri er et andet godt eksempel på data, der kan gemmes i en password manager's krypterede hvælving.

I denne dag og alder, kryptering er et must. Det sikrer, at du holder dine data sikre og private, men du skal ikke betale ekstra for encrpytion -software. Med en fantastisk password manager til erhvervslivet, du skal ikke længere.

Password Management Software er et must for virksomheder og private brugere

Password management -software er ikke længere valgfri: i nutidens verden, du har brug for en måde at komme med meget sikre adgangskoder, men du skal også have adgang til dem på et øjeblik.

For den bedste sikkerhed, den eneste løsning er en password manager. Uanset om du er en personlig eller en erhvervsbruger, vores produkt er til dig.

Hvis du gerne vil lære mere om LogMeOnces funktioner, tag et kig rundt på vores websted. Hvis du har nogen spørgsmål, tøv ikke med kom i kontakt med os.