Hjem Virksomheder Hvad er den bedste måde at dele adgangskoder med familien, klienter, og dit team?

Hvad er den bedste måde at dele adgangskoder med familien, klienter, og dit team?

ved Chelsea

Sikkert, at holde dine adgangskoder private bør være en prioritet. Men der er også mange gange, hvor du skal dele et konto -login, måske i en midlertidig periode eller løbende.

Måske arbejder du med dine teammedlemmer og skal dele din organisations kontooplysninger med dem, så de kan få adgang. Måske har du for nylig ansat nogen–eller lad dem gå. Det ville være rart at have en et-klik-væk-metode til at dele adgangskoder eller fjerne adgang sikkert, ret? Frem for at skulle oprette en ny adgangskode, ændre det overalt, hvor du allerede er logget ind, bekymre dig om den anden person, der deler det med en anden…

Eller måske er du hjemme med din familie eller partner og har en delt Netflix -konto, for eksempel. Ville være rart let og sikkert at sikre, at de kan logge ind, hvis du tilfældigvis er hjemmefra og ikke kan huske adgangskoden!

Eller måske bruger dine klienter adgangskode efter adgangskode til tjenesterne, platforme, og apps, du leverer, og du kæmper for at holde dem alle ved lige.

Med en god password manager, du vil være i stand til at beskytte dig selv, din virksomhed og dine kunder fra identitetstyveri og cyberkriminalitet. På samme tid, du vil være i stand til:

  • Du skal kun huske én adgangskode (for at logge på password manager)
  • Generer stærk, tilfældige adgangskoder uden at skulle huske dem
  • Lav let adgangskodeændringer
  • Har et ekstra lag af sikkerhed
  • Brug password manager på flere enheder

Det kræver en lille smule indsats at finde en god adgangskodehåndteringsløsning, få alle, du vil shrae med, til at downloade og installere det. Men i forhold til besværet med at vedligeholde flere individuelle adgangskoder eller usikkert dele adgangskoder (i værste fald), det er absolut umagen værd at oprette din familie med et system, der gør deling sikkert og enkelt.