Hjem Forbrugere 10 Ting at gøre for at holde din adgangskode sikker, selvom din telefon bliver stjålet
Keep password Safe

10 Ting at gøre for at holde din adgangskode sikker, selvom din telefon bliver stjålet

ved MaryS

10 Ting at gøre for at holde din adgangskode sikker, selvom din telefon bliver stjålet

Ja, Du skal holde din adgangskode sikker! Fra følsomme forretningsdokumenter og kreditkort-pinkoder til personlige dagbøger og fotografier, vi har tendens til at have hele vores livsdata gemt på vores smartphones. For at holde det sikkert, vi bruger firewalls og to-faktor-godkendelser, kryptering og sikkerhedskopier. Men hvor sofistikerede de end er, alle internetbeskyttelsesmetoder i verden kunne ikke forhindre de forfærdelige konsekvenser af fysisk tyveri.

Heldigvis, det følgende 10 ting kan. Sådan holder du adgangskoder sikkert, selvom din telefon bliver stjålet.

1. Det hele starter med at vælge den stærkeste adgangskode

Stærk, komplekse adgangskoder er den bedste forsvarsmekanisme mod online datatyveri, men de holder også indholdet af din telefon sikkert og sikret, hvis din enhed bliver væk eller stjålet. Vigtigheden af ​​at vælge den ubrydelige kan ikke overbetones, og bør aldrig overses.

Selvfølgelig, dette gælder både for din mobiltelefon adgangskode, og dem, du bruger til at beskytte individuelle apps. Ikke alene gør de det næsten umuligt for cyberkriminelle at hacke sig ind på din enhed, men de gør det også sværere for offline-tyve at få adgang til de følsomme oplysninger, der er gemt på din telefon.

● Oprettelse af uncrackable adgangskoder

Når du opretter ubrydelige adgangskoder, den generelle tommelfingerregel er at undgå ord, sætninger, og numre, der nemt kan findes på dine sociale mediekonti. Fødselsdage og kæledyrsnavne, vejadresser og jubilæumsdatoer, cpr-numre og telefoncifre er alle ret svage valg.

For at holde adgangskoder sikre, vælg en sætning, der kun har en betydning for dig. Brug så mange tegn du kan – jo stærkere adgangskoder er 15-30 tegn lange – og gør dem til en kombination af symboler, tal og store og små bogstaver. I stedet for adgangskoder, tænk på dem som adgangssætninger. Det smukke ved det er, at du ikke behøver at huske nogen af ​​dem. Du kan lade din adgangskodeadministrator gøre dette job for dig.

Hvis du ikke selv kan bestemme, der er et utal af værktøjer, der kan hjælpe dig. Til komplekse adgangskoder, overveje at bruge en online adgangskodegenerator. LogMeOnce password manager har indbygget adgangskodeberegnere, der anslår den omtrentlige tid, hackere og tyve skal bruge for at knække adgangskoden.

2. Brug aldrig den samme adgangskode mere end én gang

Vi er alle skyldige i det, især når vi ikke bruger adgangskodeadministratorer, men har snesevis af adgangskoder til snesevis af forskellige konti. I stedet for at lære dem alle udenad, vi beslutter så at bruge den samme til flere log-ins. Duplikering af adgangskode gør dine oplysninger meget sårbare, så stop med det.

3. Skriv ikke dine adgangskoder ned

hvordan man holder styr på adgangskoder sikkert

hvordan man holder styr på adgangskoder sikkert

For at holde adgangskoden sikker, uanset hvor længe, stærk og kompleks er den, skriv det aldrig ned. Lagring af adgangskoder i Excel er lige så risikabelt og farligt. Adgangskodeadministratorer er simpelthen den sikreste måde at gemme adgangskoder på – med dem, du skal huske en enkelt hovedadgangskode, og med LogMeOnce kan du gå Uden adgangskode, og det er ret nemt.

4. Sæt din lid til Password Managers

Alle de bedste er utroligt praktiske og nemme at bruge, for ikke at nævne, at en adgangskodeadministrator af nogen art er en mere pålidelig løsning end at holde dine adgangskoder skrevet på papir eller gemt i Excel. Mens nogle af dem kan du bruge gratis, andre kræver et gebyr, der stadig ikke vil bryde din bank.

En håndfuld af disse pålidelige værktøjer rækker ud over at give den bedste måde at gemme adgangskoder offline og online på. LogMeOnce er det mest funktionsrige produkt på markedet, da det tilbyder en overflod af valgmuligheder til enhedsadministration, dobbeltfaktorgodkendelser, og endda selfie-log-ins.

5. Brug LogMeOnce's Mugshot

Stadig, en interessant funktion fortjener at blive nævnt separat. Mugshot, er intet mindre end en perfekt lille hjælp i tilfælde af telefontyveri. Som en tyv forsøger at få adgang til enheden, appen opretter forbindelse til både front- og bagkamera og tager billeder af gerningsmanden, sende dem til dit LogMeOnce online-dashboard sammen med IP-adressen og enhedens GPS-placering. Praktisk, ret?

6. Hold din telefon låst

Denne burde være en selvfølge, men vi vil påpege det for en sikkerheds skyld. Så snart du får en ny enhed, det være sig en smartphone eller en tablet, opsætte en adgangskode, der er svær at knække, og aktivere enhedslås (slukke skærmen) på alle tidspunkter. Hvis dette af en eller anden grund er ubelejligt for dig, juster telefonens indstillinger for automatisk at låse enheden efter en periode med inaktivitet.

7. Hvis din telefon understøtter Touch ID, Aktiver det

Apple-enheder er ikke længere de eneste, der tilbyder en teknologisk avanceret fingeraftrykssikkerhed. Sørg for at tjekke, om din telefon også har det, og aktivere det, hvis det gør det. Der er masser af måder at gemme adgangskoder på sikkert, men når det kommer til tyverier, intet slår touch ID.

8. Lær, hvordan du sporer din telefon på forhånd

Du kan anskaffe en separat enhedssporing! Kun LogMeOnce password manager inkluderer denne kraftfulde funktion.

9. Aktiver Device-Wiping

Enhedssletning er tæt forbundet med fjernsporing, og nogle smartphone-producenter tilbyder dem. LogMeOnce har det også, hvilket ikke kan siges om andre adgangskodeadministratorer. Det er en enkel, men kraftfuld funktion, giver dig mulighed for at slette data fra telefonen, hvis den ender i de forkerte hænder.

10. Anskaf trådløst nærhedsalarmsystem

Taget sammen, alle de førnævnte funktioner vil være lige nok til at holde dine adgangskoder sikre i det uheldige tilfælde af tyveri. I et ideelt scenarie, imidlertid, tyven ville ikke være i stand til at stjæle din telefon i første omgang. Hvis noget kan hjælpe dig med at beskytte det, det er det trådløse nærhedsalarmsystem.

Denne alarm er både en gadget og en app, og er en måde at beholde din enhed på, adgangskoder, og data, der er sikret mod at stjæle. I det øjeblik din telefon kommer endnu et skridt længere end den forudindstillede afstandsgrænse fra alarmgadgetten – typisk holdt på en nøglering – giver appen dig besked.

Selvom der ikke er et konkret råd om, hvordan man holder styr på adgangskoder sikkert, heller ikke et garanteret svar på spørgsmålet om, hvordan jeg holder mine adgangskoder sikre, Disse 10 ting vil helt sikkert mindske risikoen. Vær ansvarlig nok til at låse det hele inde, og forsigtig nok til at gøre dine adgangskoder korrekt opbevaret og pænt organiseret – på den måde, chancerne for at din telefon bliver stjålet vil være meget, meget tynd.