Hjem Forbrugere ”Kan min Facebook eller Messenger blive hacket?”

”Kan min Facebook eller Messenger blive hacket?”

ved Chelsea

Ja, din Facebook-konto eller Facebook Messenger kan blive hacket eller få en virus, desværre. Facebook er generelt ret gode til at filtrere disse ud. (Derfor er det også vigtigt at holde dine Facebook- og Messenger-apps ajour.) Imidlertid, de er stadig derude fra tid til anden. Nye oprettes hele tiden, også.

Fordi Facebook og Messenger er så populære, de er mål for nogle af de mest ondsindede cyberangreb. Hvis du får en virus via Messenger, hvad der sker er, at denne virus automatisk sender ondsindede links med vildledende meddelelser til dine Facebook-venner via Messenger.

Gør cardio derhjemme uden en cykel, er det muligt! – Strong Academy Female Bodybuilding clen max 40mcg 100 piller trosbekendelse: uddannelse af michael b jordan musculation video.Hvad en virus gør kan variere, da der er så mange forskellige og nye hele tiden. De deler den samme fælles egenskab: til at spore og få fortrolige data såsom tastetryk, logins / adgangskoder og kreditkortoplysninger for at kapre din profil og for ulovlige aktiviteter.

I Messenger, en måde dette sker på er, at du muligvis modtager en tilfældig besked. Det siger måske noget i retning af:

 • Er denne video din? Det er en meget dårlig video.
 • Hej, Jeg har lige lavet en photoshop af dig, tjek det ud
 • Se videoen ved at klikke på det billede, der tilhører dig.
 • Hej [navn], hvad laver du i denne video?? LOL, Ingen kommentarer!
 • Omg haha ​​har du set dette billede, som du blev mærket i LOL —->
 • Ohh! det er virkelig dig?

Du kan komme på tværs af en besked som, "Tillykke! Din profil er valgt af Facebook!”Eller“ Hver torsdag vælger vi en heldig bruger fra [landenavn] for at få en eksklusiv gave fra vores sponsorer. ”

Dette er en type Facebook-virus, der narrer brugere til at få "gaver" som iPhones, gavekort, og ligner-godt-at-være-sandt-tilbud. Når du klikker på “Vælg”, det fører dig til et ondsindet websted og nogle gange, automatisk downloade og installere usikre apps på din computer.

Andre måder, du kan blive hacket med Facebook på er phishing eller keylogging.

Hvad er phishing?

Dette er, når hackeren "fisker" efter dine oplysninger ved at oprette en webside, der ligner Facebooks hovedside… Derefter, de sender en e-mail, der beder dig om at logge ind. Hvis du får denne e-mail og klikker på linket i e-mailen, du bliver sendt til en side, der ligner LIGE den rigtige Facebook-hovedside! Hvis du indtaster din e-mail og adgangskode på denne falske side, imidlertid, disse oplysninger registreres automatisk af hacker til fremtidig brug, og din konto er nu kompromitteret.

For at forhindre dette, kig efter adresselinjen, som skal være den autentiske Facebook-webadresse, inden du indtaster detaljer om din konto. Også, nogle gange hvis du bliver angrebet af phishing, Facebook viser en advarsel om omdirigering. Du kan ændre dine loginoplysninger så hurtigt som muligt og redde dig selv fra at blive hacket.

Hvad er keylogging?

Selv en teknisk professionel kan have en keylogging-virus på deres elektroniske enhed og ikke klar over det. Disse vira er meget luskede! Et keylogger-virusprogram registrerer alt, hvad du skriver på din computer, tablet, eller mobiltelefon. Disse stjålne oplysninger kan omfatte adgangskoder, banknumre, og andre fortrolige data, som sendes til hackeren ved hjælp af TP eller e-mail. Et keylogging-angreb kan let resultere i identitetstyveri.

For at forhindre dette, Brug ikke en offentlig computer til at logge ind på din konto. Keylogging-software kan installeres på den, og du er ikke klar over det. Brug af offentlig gratis WIFI kan også efterlade dig sårbar, hvis du logger ind på din Facebook eller Messenger, mens du er på det WIFI-netværk.

Facebook -adgangskode, Facebook -venner og messenger -hackere, og hvordan de forholder sig

Hvis din Facebook -konto blev hacket eller kompromitteret , vær opmærksom på, hvad der skete. og hvornår startede det? Facebook -hacket har muligvis adgang til din venneliste. Så det er bedre at ændre din adgangskode og lade dig vide af Facebook -venner, hvis de fik en mistænkelig besked fra dig.

Hvad sker der, hvis du bliver hacket på Facebook?

Hvis du bruger Messenger meget, du kan dele oplysninger i meddelelser, som du ikke vil dele med offentligheden. Hvis din Messenger bliver hacket, en hacker kan få adgang til din konto og logge ind for at gennemgå oplysningerne i dine meddelelser, eller send beskeder individuelt til personer i dine kontakter, foregiver at være dig.

Hvis nogen kommer ind på din Facebook-konto, han eller hun kan derefter ændre din Facebook-adgangskode. Når dette sker, han eller hun kan bruge din konto, og du får ingen succes med at prøve at logge på for at stoppe dem. Du vil sandsynligvis ikke kunne gøre noget for at forhindre det, før du rapporterer det til Facebook, og en Facebook-administrator undersøger problemet.

Nogle gange kan din konto blive kompromitteret af malware i stedet for en individuel hacker. Hvis dette sker, din konto kan bruges til at spam alle dine venner’ konti med vægopslag, private beskeder eller begge dele.

Kan jeg finde ud af, hvem der har hacket min Facebook-konto?

Eventuelt. Afhænger af sofistikeret niveau af hackeren eller malware.

Du kan tjekke, selvom, ved at logge ind på Facebook og gå til Indstillinger og se efter din historie. Download en kopi af din Facebook-historie. På bunden, du kan udvide det og finde personens IP-adresse. Rapporter til Facebook og politiet. Der er onlineværktøjer, der kan hjælpe dig med at finde en IP-adresse for at finde placeringen på den computer, der har fået adgang til din konto.

Hvad du har brug for at vide om hacket Facebook -konto

Du bør først kontrollere, om din Facebook -konto virkelig er blevet hacket eller ej. Kontroller, om den beder om din eksisterende Facebook -konto eller ej. Gør følgende:

 • Tjek dine loginoplysninger, har du glemt adgangskoden?
 • Tjek dine Facebook -indstillinger
 • Er tofaktorautentificering aktiveret?
 • Tjek din Facebook -messenger, finder du nogen mistænkelig besked?
 • Har du andre Facebook -konti? Tjek Facebook messenger eller endda Instagram -konto.
 • Tjek dit browserlåsikon, bruger den https, i så fald betyder det, at ende til ende -kryptering er aktiveret
 • Hvilken enhed bruger du din Facebook? Bruger du det på din mobiltelefon, smartphone eller andre enheder?
 • Har du accepteret en venneanmodning for nylig? Har du videregivet personlige oplysninger?

Det skader aldrig at tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger og genvinde adgangen. Har hacker ændret sessionsmulighed eller kontoadgangskode, og hvilke andre oplysninger indeholdt i din konto blev åbnet. Tjek mobilappen, er du logget ud af kontoen?

Hvad skal du gøre, hvis du tror, ​​din konto er hacket

 1. Først, skift din Facebook-adgangskode. Hvis du ikke kan logge ind længere, se om du kan klikke på "nulstil adgangskode" og få et link sendt til dig for at nulstille det.
 2. Sekund, rapporter hacket til Facebook.
  https://Facebook.com/hacked/
 3. Næste, fortæl dine venner og familie, hvis de får spam-beskeder fra dig.
 4. Forskning yderligere. Facebook har nogle gode ressourcer og vejledning til at hjælpe, hvis du tror, ​​du er blevet hacket:Jeg tror, ​​min Facebook-konto blev hacket, eller at nogen bruger den uden min tilladelse.
  https://www.facebook.com/help/203305893040179/?ref=u2u
 5. Få en adgangskodeadministrator til at oprette en sikker adgangskode og tilføj et ekstra lag af sikkerhedmed 2-faktor-godkendelse. LogMeOnce Password Manager er en gratis adgangskodeadministrator, der har en bekvem og unik måde at tilføje mere sikkerhed med 2-faktor-godkendelse (ofte kaldet “2FA”). Lær mere om det, og download det gratis nu: https://logmeonce.com