Hjem Virksomheder Sådan beskyttes din virksomhed mod databrud i 2020
How To Protect Your Business Accounts From Data Breaches in 2020

Sådan beskyttes din virksomhed mod databrud i 2020

ved Chelsea

Det 2018 Omkostninger ved undersøgelse af databrud, udført af Ponemon Institute, fandt ud af, at de gennemsnitlige omkostninger ved et databrud for amerikanske virksomheder, der er blevet påvirket, er $7.91 million. Det gennemsnitlige antal lækkede poster er 31,465.

2019 så en 54% stigning i antallet af rapporterede overtrædelser sammenlignet med de første seks måneder af 2018. I 2019 alene, antallet af eksponerede poster er overskredet 15 milliard.

Hvad er nøjagtigt et databrud?

Et databrud, også kendt som datalækage, er når nogen uden tilladelse får adgang til beskyttet digital information. Dette adskiller sig fra et datatab, fordi dataene stadig er i takt–det er bare, at en uautoriseret person kan se det og bruge det, også.

Uanset om du driver en stor eller en lille virksomhed, at investere nogle af dine ressourcer i at sikre dine data virker næsten kritisk.

To vigtige risikofaktorer for databrud

Der er to vigtige risikofaktorer for databrud, som virksomheder skal være opmærksomme på: enheder og mennesker.

Enheder, især bærbare datalagringsenheder som tommelfinger, eksterne harddiske eller mobile enheder, kan være en stor risikofaktor. Hvis medarbejdere har enheder, der bruges til at få adgang til virksomhedsnetværk og ressourcer, disse kan gå tabt eller stjæles. Udfordringen er, at det kan være svært at styre sikkerhedskontrol på udstyr som dette.

For at beskytte enheder, LogMeOnce har en tyverisikringsfunktion i vores forbrugerversion og en enhedsadministrationsfunktion i vores forretningsversion.

Bliv mere sikker lige nu: Klik her for at tjekke ud og downloade den GRATIS LogMeOnce Password Manager >>>

Folk kan være en risikofaktor, hvad enten det er ved en fejltagelse eller med vilje. Nogle mennesker har adgang til regulerede eller følsomme oplysninger, og de har brug for denne adgang for at udføre deres job. Imidlertid, de kan ved et uheld sende oplysninger til den forkerte e-mail-adresse, eller uploade filer over en usikker server eller et netværk, eller blive ofre for identitetstyveri. De kan også ondsindet bruge deres adgang til kompromisdata af forskellige årsager. Eller, en person kan blive offer for identitetstyveri.

Hvad du kan gøre for at forhindre og reagere på et databrud

En af de største udfordringer ved at sikre din virksomhed er, at hackere og cyberkriminelle konstant skaber nye strategier for adgang til data. Hvad kan du gøre for at mindske din risiko?

• Få adgang til din risiko. Har din virksomhed nogensinde foretaget en risikovurdering? En it-risikovurdering er en omfattende gennemgang af it-organisationen, med det formål at identificere eksisterende fejl, der
kunne udnyttes til at true sikkerheden på netværket og data. Det tjener som grundlag for at beslutte, hvilke skridt der skal tages for at reducere risiko, og hvordan man træffer beslutninger for at håndtere sårbarheder.

Download vores it-risikovurderingsvejledning + gennemføre din vurdering i dag

• Krypter dine servere og data. Kryptering af dine data er let, alligevel ofte overset, måde at forhindre hacking af din virksomheds følsomme oplysninger på.

Der er fire nøgleområder at fokusere på:
1- Dine filer og dokumenter, der er gemt i skylagre såsom dropbox, Google Drev, OneDrive
2 – Dit websted og din e-mail-server
3 – Individuelle enheder
4 – Din virksomhed og medarbejderes online-konti

• Uddann dine medarbejdere. Undersøgelser viser det 50% af databrud indebærer regelmæssige brugere, mange gange uden at vide det. Gør det nemt for dine medarbejdere at beskytte sig online med adgangskodeadministratorer og antivirussoftware, og lær dem, hvordan man bemærker og reagerer på cyberangreb.

Kom godt i gang med Log mig en gang Password Manager til din virksomhed lige nu >>>

• Udfør regelmæssige sikkerhedskopier af dine filer. Brug eksterne harddiske, der holdes offline for regelmæssigt at sikkerhedskopiere vigtige filer, automatisk. Der er en række enheder til rådighed på markedet, der kan konfigureres over dit lokale netværk til at forbinde enhederne i din virksomhed til at sikkerhedskopiere så ofte du ønsker.

• Vær forberedt med en reaktionsplan. Beslut på forhånd, hvem du skal kontakte, og hvad du skal gøre i tilfælde af et databrud, og sørg for, at dine medarbejdere også ved det. Hvis du bliver krænket, foretage en grundig gennemgang for at forstå hvordan, hvorfor og hvad vi skal gøre i fremtiden for at forhindre gentagne hændelser.

At holde øje med cybersikkerhed tager opmærksomhed, men med nogle grundlæggende forebyggende foranstaltninger som disse, du kan blive meget mere beskyttet på kort tid. Den indsats, der investeres på forhånd, kan spare en masse stress i fremtiden.