Inici Gestió de contrasenyes Com recordar les contrasenyes mentre les manteniu segures
how to remember passwords

Com recordar les contrasenyes mentre les manteniu segures

per Emma Wilson

Contrasenya. Qwerty. 123456.

Què comparteixen aquestes tres frases?? Són els contrasenyes piratejades de 2020 en els Estats Units.

Aquestes contrasenyes són populars perquè són ràpides d’escriure i fàcils de recordar. Qui no vol recordar les contrasenyes fàcils?

Amb tants serveis que requereixen comptes protegits per contrasenya, se sent impossible recordar-los tots.

Amb programari sofisticat i pirates informàtics que treballen a temps complet, és probable que es produeixin incompliments de dades. Seguint unes pautes senzilles de contrasenya, podeu fer la vostra part per protegir els vostres comptes en línia.

Un cop hàgiu creat aquestes contrasenyes, cal recordar-los. Seguiu llegint per obtenir consells sobre com recordar les contrasenyes. Un cop hàgiu creat aquestes contrasenyes, cal recordar-los. Seguiu llegint per obtenir consells sobre com recordar les contrasenyes. Just think of it, all your passwords including saved passwords, master password, old or new password, weak or strong passwords should all be protected in a password managers.

The Longer the Stronger Master Password

Vuit personatges, mínim. La majoria de llocs requereixen almenys vuit caràcters en una contrasenya. Si pots, proveu que la vostra contrasenya superi els vuit caràcters.

La raó? Molts hackers utilitzen algoritmes per ajudar-los. Com més personatges hagin de descodificar, com més temps triga.

Superar els vuit caràcters fa que la contrasenya sigui encara més difícil d’endevinar. I, per si us ho pregunteu, més llarg no és una contrasenya segura. Make your master password a memorable password so you will not forget it.

Not Too Personal Or Same Password

Mantingueu-vos allunyats de les adreces, números de telèfon, noms de carrers, aniversaris, o noms de membres de la família. Aquestes coses són fàcil d’endevinar o esbrineu-lo navegant per comptes de xarxes socials.

Tingueu cura de les mascotes de l'escola i els noms de soltera, també. Fins i tot una cerca ràpida a Google pot revelar informació bàsica sobre vosaltres.

La vostra contrasenya hauria de ser una cosa que recordeu, però ningú més ho farà. Si ets clar sobre el teu amor pels subs de mandonguilles, mantingueu-vos allunyat de la zona de mandonguilles impressionant! o Iluvmeatballsubs1999.

Trieu contrasenyes basades en fets poc coneguts sobre vosaltres. Si ningú més sap la vostra obsessió amb One Direction, converteix el teu secret musical en la base de la teva contrasenya. No us preocupeu, no ho direm a ningú. The compromised password should not have a place in your stored passwords list.

Feu un codi

Crear contrasenyes fàcils de recordar que també són segures necessita una mica de reflexió i planificació. Endavant i poseu-vos unes ulleres de sol, gavardina, o un barret divertit si us ajuda a fer fluir els vostres sucs creatius. Comenceu amb una contrasenya base i feu-la una mica més complicada.

CryptoPhrase

Comenceu amb una frase que significa alguna cosa per a vosaltres, però poca gent ho sabria. Utilitzem l’exemple One Direction.

Utilitzant la vostra cançó preferida de One Direction, El que et fa bonic, creeu un codi. Podeu agafar la frase One Direction Number One Hit What Makes You Beautiful i fer servir la primera lletra de cada paraula.

OdNoHwMyB. Això és molt més segur que el títol d’una cançó o el nom d’una banda. Voleu ser encara més aficionats (llegir: més segur)? Proveu d’utilitzar números.

1Dn1HwMyB. Mireu què hi vam fer? One=1. You could also add the debut date, Abril 21, 2012. 1Dn1HwMyB4212012. Aquesta és una bona manera de codificar, but still remember password.

Memòria muscular

És una frase criptogràfica massa crítica? Si utilitzeu un codi activat per moviment per desbloquejar el vostre telèfon intel·ligent, aquest truc és el vostre carreró.

Preneu una targeta índex o un gran post-it, i un bolígraf o llapis. Ompliu la targeta amb combinacions aleatòries de números, cartes, i caràcters en files parelles. Ara feu lliscar el dit amb el mateix moviment que utilitzeu per desbloquejar el telèfon intel·ligent o la tauleta.

Utilitzeu els números o les lletres que acabeu de passar per la targeta índex per obtenir la vostra contrasenya. Aquesta també és una bona manera d’emmagatzemar la vostra contrasenya, perquè ningú més no podrà donar sentit a la vostra nota si la troba.

Afegiu una mica de repetició

Once you’ve landed on your super secure passwords, segellar l'acord afegint-hi repeticions fàcilment accessibles. Això és el que volem dir.

Continuem amb la contrasenya 1Dn1HwMyB4212012. Afegint dfdfdfdfdfdf al final, augmenta la seguretat. Això crea confusió per a alguns programaris de pirateria informàtica i pirates informàtics.

Utilitzeu dues tecles properes entre si al teclat i que no necessitin la tecla Maj.

Exploreu el teclat

Aquí teniu un altre mètode per provar. Utilitzant la contrasenya base 1DN1HwMyB, afegir alguns números. Què hi ha a sobre de la primera lletra, D al teclat? És E llavors el número 3.

Podeu afegir 1De3. Ara seguiu la següent lletra N cap amunt del teclat. Trobareu JI9.

Inseriu aquest patró per a qualsevol part de la vostra contrasenya per fer-la més segura. Aquesta també és una bona manera de canviar una contrasenya base suficient per crear més seguretat entre els comptes.

Recordeu, mai no heu d'utilitzar la mateixa contrasenya en tots els comptes. Canviar-ne parts per fer-lo més segur, malgrat això, està bé.

Afegeix caràcters

Ara molts llocs requereixen que afegiu almenys un caràcter a la vostra contrasenya. Mantingueu-vos allunyats del punt d’exclamació al final. És molt comú i es descobreix fàcilment.

Els experts aconsellen utilitzar almenys un dígit, un símbol, un en majúscula, i un caràcter en minúscula.

Continuem amb la nostra contrasenya base One Direction. Hi podríeu llançar un personatge a l’atzar, però ho recordaries? El millor és evitar utilitzar la tecla Maj amb els caràcters de la vostra contrasenya.

Podeu provar d'utilitzar claudàtors al voltant de la part de la data de la vostra contrasenya. Podria semblar una cosa així: 1Dn1HwMyB[4212012]. Tens més de vuit personatges, números, i cartes.

Encara hi ha diverses precaucions a prendre en fer contrasenyes fàcils de recordar. Segueix llegint.

No sigueu reincidents

No utilitzeu la mateixa contrasenya en tots els comptes. Torneu a llegir-ho. Using the same passwords for multiple accounts is like handing your personal info to a hacker.

Suposem que utilitzeu la direcció Iloveonedirection! (però no) per a serveis de transmissió de vídeo, banca en línia, i el vostre inici de sessió esportiu de fantasia. A continuació, rebreu un correu electrònic sobre una infracció de dades per a un d'aquests.

Ara, qui va robar la vostra contrasenya d'esports de fantasia, ara té accés a la vostra transmissió de vídeo i banca en línia. És possible que no us preocupi massa el vostre servei de transmissió en perill, però us hauria de preocupar informació bancària robada.

No es recomana reciclar

A algunes persones els agrada fer petits canvis a les contrasenyes i tornar-les a utilitzar. La reutilització ambiental és un gran hàbit, el reciclatge de contrasenyes no ho és. Quan recicleu les contrasenyes, es fan més fàcils d’esbrinar.

Suposem que la vostra contrasenya és ILOveOneDirection1999!. Aleshores penses, “Sé recordar les contrasenyes. Canviaré l’any.” Per tant, feu la següent contrasenya ILOveOneDirection1989.

Vegeu el problema aquí? És una bona manera de recordar les contrasenyes antigues, però també fàcilment piratejat. Com s’ha esmentat anteriorment, si voleu canviar la contrasenya base, fer-ho més complicat. No canvieu només un o dos números.

Anoti-ho

Llavors, com heu de recordar totes aquestes contrasenyes diferents?? En realitat, està bé escriure-les. Fa anys, això era el contrari dels consells de bona contrasenya.

Va ser llavors quan la majoria d’amenaces per a la vostra seguretat eren algú que us robava físicament contrasenya d'escriptori Rolodex. Avui en dia, les ciberamenaces són molt més freqüents que el robatori físic.

Seguiu aquests consells

Assegureu-vos de seguir algunes pautes bàsiques de seguretat quan anoteu les vostres contrasenyes.

Aquesta llista hauria de ser una llista antiga de paper i llapis / llapis. No es tracta d'un document de Google, Full d'Excel, o qualsevol altre document de processament de textos en línia.

Pròxim, assegureu-vos que estigui en una ubicació segura. Si esteu en moviment molt, és millor deixar enrere aquest bloc de notes de contrasenyes de confiança. Penseu a bloquejar-lo al calaix de fitxers segur o segur.

Finalment, no només ho escriguis tot. Si la persona equivocada posa les mans en aquesta llista, voldreu dificultar la comprensió del que diu.

En lloc d’enumerar les vostres contrasenyes per a cada compte, feu servir petits consells que només sabríeu. En lloc d’escriure Esports de fantasia – 1Dn1HwMyB[4212012], escriure Esports de fantasia – aquell cop.

Si no s’ha trencat…

Contràriament als antics consells, no cal canviar la vostra contrasenya habitualment. Si la vostra contrasenya no s'ha vist compromesa, simplement mantingueu-ho tal com és.

Canviant cada contrasenya 30-90 dies obliga a la gent a facilitar el pirateig de contrasenyes. Això derrota l'objectiu del requisit freqüent de canvi de contrasenya: augmentar la seguretat.

No tingueu por de subcontractar

Per tant, heu provat els trucs i trucs i encara no recordeu totes aquestes contrasenyes. Està bé, tens opcions.

Podeu subcontractar la gestió de contrasenyes als professionals. Gestors de contrasenyes manteniu segures les vostres contrasenyes xifrant-les. Us facilitaran els processos d’inici de sessió i de tancament de sessió.

Ser creatius

Les empreses de gestió de contrasenyes saben que esteu farts i cansats de fer un seguiment de les contrasenyes complicades. També saben que voleu iniciar la sessió als vostres comptes en línia sense restablir la contrasenya cada vegada.

Per això, han pensat en formes alternatives d’iniciar la sessió. Mitjançant l’ús de programari de reconeixement de cares, podeu iniciar la sessió amb la vostra cara. Amb autenticació de dos factors, confirmareu que esteu iniciant la sessió per correu electrònic o confirmació de text.

Aquestes empreses han descobert com treballar de manera més intel·ligent, no més difícil.

Utilitzeu la força automatitzada

Si la creació de la vostra pròpia contrasenya sembla massa feina, utilitzeu un dispositiu segur generador de contrasenyes. LogMeOnce, per exemple, té un generador que també us permet comprovar la força de la vostra contrasenya.

Tingueu molta precaució quan cerqueu aquesta eina en línia. Podeu utilitzar un lloc no protegit que registrarà les vostres contrasenyes i intentarà piratejar els vostres comptes.

Aneu sempre al lloc web de l’empresa i consulteu la seva reputació en línia abans de fer clic a qualsevol enllaç per generar o comprovar la seguretat de les contrasenyes.

És negoci i és personal

Sí, mantenir la vostra informació personal és extremadament important. Però què passa amb el vostre negoci? Si teniu o teniu una empresa, quines garanties teniu establertes per a la seguretat?

Heu educat els vostres empleats en la creació de contrasenyes fortes? Segueixen protocols de seguretat de contrasenya? Com podeu assegurar-vos que la informació confidencial de la vostra empresa sigui segura?

Els vostres empleats poden passar la prova de contrasenya??

Si us preocupa la seguretat de la contrasenya a la vostra empresa, proveu una petita prova. Feu que una persona de TI o de Recursos Humans enviï un missatge de correu electrònic massiu demanant empleats’ contrasenyes.

Els vostres empleats no haurien de saber MAI donar aquesta informació. Fins i tot si és dins de l’empresa. Provant les aigües d’aquesta manera, podreu veure qui segueix el protocol de contrasenya i (més important) qui no ho és.

Solucions de contrasenya per al vostre negoci

Potser no teniu temps per provar la seguretat de la vostra empresa. LogMeOnce us pot ajudar. Proporcionen més seguretat, accés fàcil, gestió de seguretat mòbil, i molt més.

Quan els vostres empleats no es preocupen per la seguretat de la contrasenya, poden fer la seva feina. Si necessiteu assistència en ciberseguretat, contractar-lo als professionals. És un ús molt millor dels vostres valuosos recursos.

No us estresseu sobre com recordar les contrasenyes

Les contrasenyes febles deixen els vostres comptes personals i empresarials vulnerables als ciberatacs. Les contrasenyes llargues amb diversos caràcters diferents són molt més segures.

Preocupat per recordar les contrasenyes? Feu-los servir d’alguna cosa significativa per a vosaltres.

Està bé escriure aquestes contrasenyes en paper físic. Assegureu-vos que estiguin en una ubicació segura. Però no les escriviu paraula per paraula.

Creeu algun tipus de pregunta o frase que només reconegueu per als vostres registres.

Resistir

Quan es produeixen incompliments i pirateries de dades, les víctimes són gairebé sempre a la defensiva. No seria fantàstic que poguéssiu retornar una mica al vostre pirata informàtic??

LogMeOnce té la vostra resposta. Amb XOC, el dispositiu mòbil del vostre pirata informàtic farà sorolls i alertes desagradables quan siguin atrapats intentant robar-vos la informació.

Com és això per defensar-se?

Password Manager to the Rescue

Us pregunteu com recordar les contrasenyes? Demaneu un gestor de contrasenyes. A LogMeOnce, ens apassiona mantenir la vostra informació segura.

També ens adonem del fastigós i frustrant que és recordar contrasenyes segures per a cadascun dels vostres comptes en línia. Per això, hem facilitat el procés.

Disposem de solucions personals i comercials que s’adapten a les vostres necessitats. LogMeOnce està patentat, Les solucions d’inici de sessió segures tenen el necessari per fer el vostre treball.

Podem ajudar-vos a substituir les vostres contrasenyes de manera segura per iniciar sessió amb foto, identificació de cara, empremta digital, o codi PIN. Fins i tot podeu continuar utilitzant les vostres contrasenyes, només t’ajudarem mantenir les coses segures.

Envieu-nos un correu electrònic a [email protected] Estudiants, gaudir 50% fora del nostre paquet. Deixeu-nos col·laborar amb vosaltres avui per mantenir segura la vostra informació important.