Inici Consumidors “Es pot piratejar el meu Facebook o Messenger?”

“Es pot piratejar el meu Facebook o Messenger?”

per Chelsea

Sí, el vostre compte de Facebook o Facebook Messenger es poden piratejar o obtenir un virus, per desgràcia. Facebook és generalment bastant bo per filtrar-los. (Per això, també és important mantenir les vostres aplicacions de Facebook i Messenger actualitzades.) malgrat això, de tant en tant encara hi són. S’estan creant de noves tot el temps, també.

Perquè Facebook i Messenger són molt populars, són objectius d'alguns dels ciberatacs més cruels. Si teniu un virus a través de Messenger, el que passa és que aquest virus enviarà automàticament enllaços maliciosos amb missatges enganyosos als vostres amics de Facebook a través de Messenger.

Fer cardio a casa sense bicicleta, és possible! – Strong Academy Bodybuilding femení Clen màx 40mcg 100 pastilles credo: entrenament del vídeo de musculació de michael b jordan.El que fa un virus pot variar, ja que n’hi ha tantes de diferents i noves sempre. Comparteixen la mateixa característica comuna: per fer un seguiment i obtenir dades confidencials com les pulsacions de tecles, inicis de sessió / contrasenyes i informació de la targeta de crèdit per segrestar el vostre perfil i per a activitats il·legals.

A Messenger, d'una manera que això passa és que podeu rebre algun missatge aleatori. Podria dir alguna cosa així:

 • És teu aquest vídeo? És un vídeo molt dolent.
 • Ei, Acabo de fer un photoshop, comprova-ho
 • Mireu el vídeo fent clic a la imatge que us pertany.
 • Hola [nom], què fas en aquest vídeo?? lol, Sense comentaris!
 • Ja heu vist aquesta foto que heu etiquetat a LOL —->
 • Ohh! realment ets tu?

És possible que us trobeu amb un missatge com, “Enhorabona! Facebook ha seleccionat el vostre perfil!"O" Cada dijous seleccionem un usuari afortunat [nom del país] per obtenir un regal exclusiu dels nostres patrocinadors ".

Aquest és un tipus de virus de Facebook que enganya els usuaris a aconseguir "regals" com els iPhones, Targetes regal, i ofertes similars a les bones per ser veritables. Un cop feu clic a "Selecciona", et portarà a un lloc web maliciós i, de vegades, descarregueu i instal·leu automàticament aplicacions no segures al vostre ordinador.

Altres formes en què es pot piratejar amb Facebook és mitjançant el phishing o el keylogging.

Què és el phishing??

És llavors quan l’hacker “pesca” la vostra informació creant una pàgina web que sembli idèntica a la pàgina principal de Facebook… Llavors, us envien un correu electrònic per demanar-vos que inicieu la sessió. Si rebeu aquest correu electrònic i feu clic a l'enllaç que apareix al correu electrònic, se us dirigirà a una pàgina que només s’assembla a la pàgina principal real de Facebook! Si introduïu el vostre correu electrònic i contrasenya en aquesta pàgina falsa, malgrat això, aquesta informació la registra automàticament el pirata informàtic per al seu ús futur, i el vostre compte està compromès.

Per evitar-ho, busqueu la barra d’adreces que hauria de ser l’adreça autèntica del lloc web de Facebook abans d’introduir qualsevol informació del vostre compte. També, de vegades, si el phishing us ataca, Facebook mostrarà un avís de redirecció. Podeu canviar les vostres credencials d'inici de sessió el més aviat possible i estalviar-vos de ser piratejat.

Què és el keylogging?

Fins i tot un professional de la tecnologia pot tenir un virus de keylogging al seu dispositiu electrònic i no adonar-se’n. Aquests virus són molt astuts! Un programa de virus de keylogger registra tot el que escriviu a l'ordinador, tauleta, o mòbil. Aquesta informació robada pot incloure contrasenyes, números bancaris, i altres dades confidencials, que es transmet al pirata informàtic mitjançant TP o correu electrònic. Un atac de registre de claus pot resultar fàcilment en un robatori d'identitat.

Per evitar-ho, no utilitzeu un ordinador públic per iniciar la sessió al vostre compte. Es pot instal·lar programari de Keylogging i no se n’adona. L’ús de WIFI gratuït públic també us pot deixar vulnerable si inicieu sessió al vostre Facebook o Messenger mentre esteu en aquesta xarxa WIFI.

Contrasenya de Facebook, Amics de Facebook i hackers de missatgeria i com es relacionen

Si el vostre compte de Facebook ha estat piratejat o compromès , parar atenció al que va passar. i quan va començar? El hack de Facebook pot tenir accés a la vostra llista d'amics. Per tant, és millor no canviar la contrasenya i fer-ho saber als amics de Facebook, si han rebut algun missatge sospitós.

Què passa si us pirategen a Facebook?

Si utilitzeu molt Messenger, és possible que compartiu informació amb missatges que no vulgueu compartir amb el públic. Si el teu Messenger és piratejat, un pirata informàtic pot accedir al vostre compte i iniciar la sessió per revisar la informació dels vostres missatges, o envieu missatges individualment a les persones dels vostres contactes, fingint ser tu.

Si algú accedeix al vostre compte de Facebook, ell o ella pot canviar la vostra contrasenya de Facebook. Un cop això passi, ell o ella pot utilitzar el vostre compte i no tindreu èxit en intentar iniciar la sessió per aturar-los. Probablement no podreu fer res per evitar-ho fins que no ho informeu a Facebook i un administrador de Facebook no investigui el problema.

De vegades, el vostre compte pot estar compromès per programari maliciós en lloc d'un pirata informàtic individual. Si això es produeix, el vostre compte es podria utilitzar per enviar correu brossa a tots els vostres amics’ comptes amb publicacions de paret, missatges privats o tots dos.

Puc esbrinar qui va piratejar el meu compte de Facebook?

Possiblement. Depèn del nivell de sofisticació del pirata informàtic o del programari maliciós.

Podeu comprovar-ho, però, iniciant la sessió a Facebook i anant a Configuració i cerqueu el vostre historial. Baixeu-vos una còpia del vostre historial de Facebook. Al fons, podeu ampliar-lo i trobar l'adreça IP de la persona. Informeu a Facebook i a la policia. Hi ha eines en línia que us poden ajudar a buscar una adreça IP per trobar la ubicació de l’ordinador que va accedir al vostre compte.

El que heu de saber sobre el compte de Facebook piratejat

Primer heu de comprovar si el vostre compte de Facebook ha estat realment piratejat o no. Comproveu si us demana el vostre compte de Facebook existent o no. Feu el següent:

 • Comproveu les dades d’inici de sessió, Heu oblidat la contrasenya??
 • Consulteu la configuració de Facebook
 • L'autenticació de dos factors està habilitada?
 • Consulteu el vostre missatger de Facebook, trobeu algun missatge sospitós?
 • Tens algun altre compte de Facebook? Consulteu el compte de Facebook Messenger o fins i tot Instagram.
 • Comproveu la icona de bloqueig del navegador, utilitza https, si és així, significa que està activat el xifratge extrem a extrem
 • Quin dispositiu utilitzeu el vostre Facebook? El feu servir al telèfon mòbil, telèfon intel·ligent o altres dispositius?
 • Heu acceptat recentment una sol·licitud d'amistat? Heu transmès informació personal?

Mai fa mal prendre mesures de seguretat addicionals i recuperar-ne l'accés. Ha canviat l'opció de sessió de pirata informàtic o la contrasenya del compte i a quina altra informació continguda al vostre compte s'ha accedit. Consulteu l'aplicació mòbil, heu tancat la sessió del compte?

Què cal fer si creieu que el vostre compte està piratejat

 1. Primer, canvieu la contrasenya de Facebook. Si no podeu iniciar la sessió més, veure si podeu fer clic a "restableix la contrasenya" i rebre un enllaç per correu electrònic per restablir-la.
 2. Segon, informar de l’hack a Facebook.
  https://Facebook.com/hacked/
 3. Pròxim, feu-ho saber als vostres amics i familiars, per si reben missatges de correu brossa.
 4. Investigueu més. Facebook compta amb alguns recursos i orientacions excel·lents per ajudar-vos si creieu que us han piratejat:Crec que el meu compte de Facebook s’ha piratejat o algú l’utilitza sense el meu permís.
  https://www.facebook.com/help/203305893040179/?ref=u2u
 5. Obteniu un gestor de contrasenyes per crear una contrasenya segura i afegir una capa de seguretat addicionalamb l’autenticació de 2 factors. LogMeOnce Password Manager és un gestor de contrasenyes gratuït que té una manera còmoda i única d’afegir més seguretat amb l’autenticació de 2 factors (sovint anomenat "2FA"). Obteniu-ne més informació i descarregueu-la ara mateix: https://logmeonce.com